• Новинка
Cabilock 15 бр., Кошница за Дънки, Сортиране на Дрехи, Чорапи, Риза, Отделение за домашно бельо, Тенис на Чорап, Найлонов Сутиен, Разделителната Мрежа, Сгъваеми Калъфи За с?

Cabilock 15 бр., Кошница за Дънки, Сортиране на Дрехи, Чорапи, Риза, Отделение за домашно бельо, Тенис на Чорап, Найлонов

BGN 34.92
Налично
Налично

НайлонОрганизаторите за чекмеджета шкафа : изработена от безопасни материали, тяхното не е лесно да се повреди, и те са идеални за съхранение на различни неща.Организаторите за чорапи : Изработени от износостойкого материал премиум-клас, , им е лесно да се деформира и повреди.Органайзер за дънки : можете да дадете на приятелите си в нов дом, това им хареса.Калъф за чорапи : тя ще помогне за поддържане на вашето бельо и някои други елементи внимателни в ред и ще им бъде лесно да се намери.Контейнери за чорапи : Този продукт изискана работа и се радва на популярност сред повечето хора.Пратката включва 1 органайзер за чекмеджетата шкафа с 6 мрежи 1 органайзер за чекмеджетата шкафа с 7 мрежи 1 органайзер за чекмеджетата шкафа с 11 мрежи Характеристики - Това ще ви помогне внимателно да организирате бельо и други някои предмети, а органайзер за съхранение на чорапи лесно да се намери. -Цвят : както е показано на опаковката за бельо -Размер (7 нето) : 32x12x12 см. /12,58x4,72x4,72 инча прегради за гардероб. -Я не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство в организация на гардероба си в ежедневния живот. - Подходящ за организиране на вашия вратовръзка, чорапи, бельо, сутиен и други малки предмети в кутията за сортиране на чорапи. -Размер (11 мрежи) : 32x12x12 см. /12,58x4,72x4,72 инча, Органайзер за бельо. -Материал : Найлон кутия за бельо в гардероба си -Размера (6 мрежи) : 32,00 X32,00 X12,00 см. / 12,58 X12,58 X4 кутия за съхранение на бельо. - Той не избледнява, устойчив на разкъсване и може да съхранява много неща, като бельо, чорапи, приспособления и т., стойка за съхранение на чорапи. - Той е изработен от безопасни материали, него не е лесно да се повреди, и той е идеално за съхранение на различни неща, органайзер за дънки.Описание на продукта Органайзер за дрехи за дънки Е кутия за съхранение, която е изработена от добър материал за дълъг експлоатационен срок.

Подробности

Подобни продукти в категория