• Новинка
Бочкообразная Капаче на Ротационен механизъм за Завъртане с Висящи Капаче Повратна Комплект, 60/200 бр. Риболовни Скоби за Бърза Смяна на Риболовна Безопасна Горна А?

Бочкообразная Капаче на Ротационен механизъм за Завъртане с Висящи Капаче Повратна Комплект, 60/200 бр. Риболовни Скоби за Бърза Смяна на Риболовна

BGN 2.00
Налично
Налично

?【Бързи скоби】 Пълнозърнести бързи капаче на куки, дизайн с бързото отваряне на замъка, лесен за употребаСвържете се с леске и приманкам за секунди.Быстросменная подвесная оборудване за риболов на сладководна в морската вода. ?【Здрав материал】 завъртането защелкиваются основно от мед и неръждаема стомана, стабилна конструкция, с висока якост.Повърхност, покрита с черен никел, устойчив на корозия и износване. ?【Гъвкав въртящ се】 Висока скорост на завъртане риболовна модула се върти, не вреди на въжето, намалява заплитане, че ще направи вашите риболовни примамки по-привлекателни. ?【ДИЗАЙН】 панти с висящи модула могат да се сведе до минимум перекручивание въжето и значително да удължи живота на вашия конично каишка и палантина без щети за здравина или подемна сила каишки и риболов.Риба изсушава мушица и раскатывает рула, без никакви усложнения, давайки им по-гладък и естествен вид. ?【Риболовни тежкотоварните завъртането-тежкотоварните завъртането】на Разположение 60ШТ риболовни вертлюжков-ключалки размери 5#2, #4, #6, #8, #10, различни размери отговарят на различните нужди на риболов.

Подробности

Подобни продукти в категория