• Новинка
FEICHAO 1/4-3/8 Винт Адаптер за RT-16 Тип B-Тип Осветление Поставка C-Образна Скоба Статив Аксесоари за Снимане на Фотоапарата (1 бр.)

FEICHAO 1/4-3/8 Винт Адаптер за RT-16 Тип B-Тип Осветление Поставка C-Образна Скоба Статив Аксесоари за Снимане на Фотоапарата

BGN 2.56
Налично
Налично

Предназначение : Може да се използва за осветление, влакчета, конзола за светкавица, фиксирано закрепване на светлата част на захващане и аксесоари за снимане на камератаРазмер на интерфейса : винт от 1/4 до 3/8, преносим и лесен за използване, быстроразъемный адаптер за преобразуване. Обработка на повърхността анодированием : благодарение на анодированной пясъкоструйни обработката, той е удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване.Здрав материал : Винт е изработен от алуминиева сплав.Много здрав и издръжлив. Размер : 22*30*16 мм. адаптер на винт от 1/4 до 3/8.Предназначение : Може да се използва за осветление, влакчета, конзола за светкавица, фиксирано закрепване на светлата част на захващане и аксесоари за снимане на камерата.Размер на интерфейса : винт от 1/4 до 3/8, преносим и лесен за използване, быстроразъемный адаптер за преобразуване. Обработка на повърхността анодированием : благодарение на анодированной пясъкоструйни обработката, той е удобно лежи в ръката, а цветът е устойчив на избледняване.Здрав материал : Винт е изработен от алуминиева сплав.Много здрав и издръжлив. Размер : 22*30*16 мм. адаптер на винт от 1/4 до 3/8.Адаптер на винт FEICHAO от 1/4 до 3/8 за осветление багажник RT-16 тип Б С-образна скоба за монтаж Аксесоари за фотография Технически характеристики : Размер на : 22 *30 * 16 мм Размер на интерфейса : от 1/4 до 3/8 Материал : алуминиева сплав Цвят : сребрист Тегло : 13 г Обработка на повърхността : висококачествено окисляването Функция на използване : Може да се използва за осветление, рафтове, скоба светкавица, фиксирано свързване на светлата част на захващане и аксесоари за снимане на камерата. Материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив. интерфейсът на винт от 2.Пратката включва : 1 бр. адаптер на Винт от 1/4 до 3/8.

Подробности

Подобни продукти в категория