• Новинка
FEICHAO 1-инчов Адаптер за закрепване с топка винт За гмуркане, Гмуркане База за Снимки, Съвместима с екшън камерата GoPro Osmo, Подводни Аксесоари (Червен)

FEICHAO 1-инчов Адаптер за закрепване с топка винт За гмуркане, Гмуркане База за Снимки, Съвместима с екшън камерата GoPro

BGN 5.87
Налично
Налично

Широк спектър на приложение : Може да се монтира на повечето огнища, подсветок фотоапарати, тавиОднодюймовая топката на главата може да бъде удлинена с помощта на подходящи аксесоари.Съвместим тип : Монтиране на адаптера е съвместим с екшън камери Go Pro, Osmo, а също така може да се използва с много други видове фотоапарати.Основен адаптер има дупка 5,2, за да се провалиш, а от другата страна - отворения отвор за по-голяма гъвкавост за монтаж.Здрав материал : Винт е изработен от алуминиева сплав с ЦПУ.Много здрав и издръжлив. Размер : 25*10*55 mm. FEICHAO 1-инчов адаптер за закрепване с топка винт за гмуркане, който е съвместим с аксесоари за подводна стрелба Go Pro Osmo Action Camera Описание размери на продукта : 25 * 10 * 55 mm Материал : Алуминиева сплав Технология на обработка : обработка с ЦПУ Тегло : 30 г Цвят : черен / червен / син Обработка на повърхността : твърдо анодиране Сфера на приложение : Може да бъде инсталиран на повечето факли, фенери за фотография, тави.Съвместим с екшън камери Go Pro, Osmo.Характеристики : 1. Тази помощна чиния има отвор 5,2, за да се провалиш, а от другата страна - отворена дупка, за да фитинг по-адаптируемым. Однодюймовую шаровую глава може да се удължи с помощта на подходящи аксесоари.Пратката съдържа : 1 инчов Адаптер за прикрепване на топка на главата.

Подробности

Подобни продукти в категория