• Новинка
#3H71c7 устойчив на удари Вратата с акцент Креативна Силиконова Вратата, Без Засмукване, Пробивающая Горната част на Вратата на Тоалетната, Безшумен Врата акцент за Т?

3H71c7 устойчив на удари Вратата с акцент Креативна Силиконова Вратата, Без Засмукване, Пробивающая Горната част на Вратата

BGN 2.00
Налично
Налично

ПластмасатаЗакопчалката на бутон.Децата играят без удари, меки и антимикробни Намаляват силата на удара При отварянето на вратата, се намали шума и да не нарушават съня на Цялата Семьиэластичная адсорбция.Мека гума, безшумен буфер, не трябва пробиване, просто записвам и да използвате, не е лесно пада, използвайте прозрачно лепило без маркировка, без пробиване, без винтове, силно абсорбиращ способността на тел.Демонтаж, без да остави Следовпросто издържат на 4 кг, здрава пастаприменимо за всички видове сцени, спалня, кухня, баня, всекидневна, кабинет и т. Метод установки1.Махнете Защитното фолио с Конична Головки2. Свалям Защитен филм с основаването на Малки Ботинок3. Моля, изпратете Стена За инсталиране, освободете Воздух4. След изравняване на врати Инсталиране и освободете Воздухспецификация : Материал : Abs Размер : около 4,5 X9,5 X4,7 см /1,8 X3,7 X1,9 Комплект : 1 X Ограничител на вратата, за да предотврати сблъсъци Бележки : поради различни дисплеи и осветление.Ефекти на Действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!Поради ръчно измерване, моля, оставяйте малко отклонение в измерения.Закопчалката на бутон.Децата играят без удари, меки и антимикробни Намаляват силата на удара При отварянето на вратата, се намали шума и да не нарушават съня на Цялата Семьиэластичная адсорбция.Мека гума, безшумен буфер, не трябва пробиване, просто записвам и да използвате, не е лесно пада, използвайте прозрачно лепило без маркировка, без пробиване, без винтове, силно абсорбиращ способността на тел.Демонтаж, без да остави Следовпросто издържат на 4 кг, здрава пастаприменимо за всички видове сцени, спалня, кухня, баня, всекидневна, кабинет и т. Метод установки1.Махнете Защитното фолио с Конична Головки2. Свалям Защитен филм с основаването на Малки Ботинок3. Моля, изпратете Стена За инсталиране, освободете Воздух4.

Подробности

Material:
Abssize

Подобни продукти в категория