• Новинка
GBJ SMBB2532 32 мм Отрезная Плоча за Подслушване на канали Отрезной Блок държачът на Притежателя на прекъсване на колело инструмент Плоча на База Единица за Отрезной дъс?

GBJ SMBB2532 32 мм Отрезная Плоча за Подслушване на канали Отрезной Блок държачът на Притежателя на прекъсване на колело инструмент

BGN 1.67
Налично
Налично

☞ Материал : Благородна стомана, твърда и износостойкая ☞ Идеален ефект на обработка, перфектно покритие на повърхността. ☞ Висока якост на опън и противоизносное покритие.Подходящ за токарной и муфа обработка, лесен за инсталиране и деинсталиране. ☞Може да се използва за обработка на дълбоки дупки с диаметър 20 мм и повече, съответните отрезной дъска SPB, за да компенсира по-малка дълбочина на рязане обикновен прекъсване на колело на бара с канали (MGIVR). ☞ Помещение включва : 1 × SMBB2532 + 1 × Гаечен ключ L5. ☞ Материал : благородна стомана, твърда и износостойкая. ☞ Идеален ефект на обработка, перфектно покритие на повърхността. ☞ Висока якост на опън и противоизносное покритие.Подходящ за токарной и муфа обработка, лесен за инсталиране и деинсталиране. ☞Може да се използва за обработка на дълбоки дупки с диаметър 20 мм и повече, съответните отрезной дъска SPB, за да компенсира по-малка дълбочина на рязане обикновен прекъсване на колело на бара с канали (MGIVR). ☞ Помещение включва : 1 × SMBB2532 + 1 × Гаечен ключ L5.

Подробности

Подобни продукти в категория