• Новинка
Gaeirt 18-Кратна Поставка за увеличаване на екрана на мобилен телефон, Сгъваема Лупа за екрана на смартфон, Лупа на Екрана за мобилен телефон, Ел. Видеоэкрана (Черен)

Gaeirt 18-Кратна Поставка за увеличаване на екрана на мобилен телефон, Сгъваема Лупа за екрана на смартфон, Лупа на Екрана за

BGN 2.33
Налично
Налично

✔ 【Лесна употреба】 Този бустер за увеличаване на екрана на мобилен телефон, не изисква захранване от батерията, лесен и удобен, енергоспестяващ и защитава околната среда, можете да го използвате по всяко време и на всяко мястоЛична драма е около вас. ✔ 【Технология на физическата оптика】 В този увеличителе на екрана на мобилен телефон, се използва технология на физическата оптика кинопроекции, на екрана на мобилен телефон увеличава 3-5 пъти, и изображението по-ясно.И в него има ярки цветове, шокиращата 3 D-визуална наслада, като останете в театъра. ✔ 【Усилвател на екрана от случайно мащабиране】 Този усилвател на екрана на мобилния телефон поддържа произволно мащабиране, можете да настроите мащабиране на целия екран в зависимост от размера на различните мобилни телефони, за да се подобри качеството на гледане. ✔ 【ЧЕТИРИСТРАННА вътрешен дизайн】 Този лупа на екрана на мобилен телефон е четиристранна вътрешен дизайн, блокиращ източник на светлина за увеличаване на яркостта на изображението, за ефективно предотвратяване на отражение на картината и прави изображението по-свеж и по-приятен. ✔ 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Ако имате въпроси за продукта или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Параметри : Тип на продукта : Лупа екран Размер : 14 см Цвят : черен / бял (по избор) Материал : ABS Функция : Лупа с висока разделителна способност, може да увеличи екрана на телефона 3-5 пъти Осъществяване Списък : 1 х поставка за увеличаване на екрана на телефона.

Подробности

Item Type:
Screen Magnifixer Size

Подобни продукти в категория