• Новинка
Крем за очи с Червен Гранат, Стягащ крем за очи с Нар, Осветляющий крем за очи с витамин С, с екстракт от Нар, Хидратиращ Серум за очи за всички типове кожа (1бр)

Крем за очи с Червен Гранат, Стягащ крем за очи с Нар, Осветляющий крем за очи с витамин С, с екстракт от Нар, Хидратиращ Серум за очи

BGN 3.33
Налично
Налично

【Крем за очи с червен гранат】Крем с нар - мощен усилвател на стареене на кожатаТой поддържа производството на колаген и подобрява обмяната на клетките на кожата.Това заздравява кожата, намалява появата на фини линии, бръчки, подпухналостта на клепачите, тусклости и тъмни петна, което му придава свежо, младежко сияние и по-обновеният цвят на лицето. 【Незабавно подмладяване】 на Нашия крем за очи с червен гранат е специално разработен, за да стимулира производството на колаген, намаляване на тъмните кръгове и подпухналостта, даване на младост и енергия.Крем за очи с червен гранат съдържа хиалуронова киселина и естествени растителни эссенцию, които възстановяват кожата около очите и ще помогне за намаляване на появата на тъмни кръгове. 【Подтягивающая и стягане на кожата】 Нашата серум против стареене за очи бързо се абсорбира от кожата, образувайки защитна непромокаема бариера и стимулира производството на колаген и еластин, кожата ви да изглежда млада и жизнена. 【Питателна и хидратиращи кожата】 Нежно овлажнява, помага за подобряване на състоянието на сухата кожа около очите и премахва неравностите по около очите, причинени от сухота.Текстурата е лека и гладка, не е лепкава и лесно се абсорбира от кожата около очите. 【Освежаващо и не-лепкава】 Лесно се нанася и попива, кожата освежаващо и не е лепкава.Ефективно се бори с бръчките, фините линии, тъмните кръгове и отпуснатост на кожата, ревитализира очите, давайки им стегнат вид, осигурява дълбока хидратация. 【Крем за очи с червен гранат】Крем с нар - мощен усилвател на стареене на кожата.Той поддържа производството на колаген и подобрява обмяната на клетките на кожата.Това заздравява кожата, намалява появата на фини линии, бръчки, подпухналостта на клепачите, тусклости и тъмни петна, което му придава свежо, младежко сияние и по-обновеният цвят на лицето. 【Незабавно подмладяване】 на Нашия крем за очи с червен гранат е специално разработен, за да стимулира производството на колаген, намаляване на тъмните кръгове и подпухналостта, даване на младост и енергия.Крем за очи с червен гранат съдържа хиалуронова киселина и естествени растителни эссенцию, които възстановяват кожата около очите и ще помогне за намаляване на появата на тъмни кръгове. 【Подтягивающая и стягане на кожата】 Нашата серум против стареене за очи бързо се абсорбира от кожата, образувайки защитна непромокаема бариера и стимулира производството на колаген и еластин, кожата ви да изглежда млада и жизнена. 【Питателна и хидратиращи кожата】 Нежно овлажнява, помага за подобряване на състоянието на сухата кожа около очите и премахва неравностите по около очите, причинени от сухота.Текстурата е лека и гладка, не е лепкава и лесно се абсорбира от кожата около очите. 【Освежаващо и не-лепкава】 Лесно се нанася и попива, кожата освежаващо и не е лепкава.Ефективно се бори с бръчките, фините линии, тъмните кръгове и отпуснатост на кожата, ревитализира очите, давайки им стегнат вид, осигурява дълбока хидратация.

Подробности

Подобни продукти в категория