• Новинка
Alipis Клетка за Папагали, Автоматична Ясла за Птици, Прозрачен Контейнер за Хранене, Посуда и прибори за Папагали, Купички за разпределяне на храна Cockatiel за канареечн?

Alipis Клетка за Папагали, Автоматична Ясла за Птици, Прозрачен Контейнер за Хранене, Посуда и прибори за Папагали, Купички за разпределяне

BGN 7.60
Налично
Налично

- Автоматична ясла : тя може да осигури храна, докато птиците се ядат, чистота и хигиена - А за птици в клетката : А е автоматичен инструмент за хранене, който е много подходящ за активно отглеждане на птици. - А за птичи клетки : дизайн с голям капацитет; Добра прозрачност, лесно да се види, развален ли е яденето, или да се определи размерът на съхранение. - Материал : акрил материал, от който го правят. - Автоматично Контейнер за доставяне на вода : Автоматична конструкция улеснява използването му. - Автоматична ясла : тя може да осигури храна, докато птиците се ядат, чистота и хигиена. - А за птици в клетката : А е автоматичен инструмент за хранене, който е много подходящ за активно отглеждане на птици. - А за птичи клетки : дизайн с голям капацитет; Добра прозрачност, лесно да се види, развален ли е яденето, или да се определи размерът на съхранение. - Материал : акрил материал, от който го правят. - Автоматично Контейнер за доставяне на вода : Автоматична конструкция улеснява използването му.Описание - Цвят : бял - Материал : акрил Размер : 8,5 X7,5 X15,5 см / 3,34 X2,95 X6,09 инча Предпоставка включва 2 хранилки за птици.

Подробности

Подобни продукти в категория