• Новинка
Четка за Тоалетна LIDON Притежателя Четки за Тоалетна Домакински Смоляная Четка За Тоалетна Четка За почистване на Баня С Дълга Дръжка 360 ° Без задънената улица, Четк?

Четка за Тоалетна LIDON Притежателя Четки за Тоалетна Домакински Смоляная Четка За Тоалетна Четка За почистване на Баня С Дълга Дръжка

BGN 2.67
Налично
Налично

Четка за тоалетнаЕргономичен ершик за тоалетна професионално проектирани за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Материал-Този ершик за тоалетна е изработен от смола материал, който може дълбоко да изтривате боклук в тоалетната чиния.Размер(Д Х В) 3,7 × 14,5 инча Продукт красиво и вместительное, на нова форма, фина изработка, лесно и практично, с висока почистване на лента.Използването е Много подходящ за жилищни помещения, баня, общежития, квартири, фирми, търговски и промишлени цели и т., за да направите вашата баня по-чисти.Тоалетни четки прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на вашата баня.Наименование на продукта : четка за тоалетна Материал изделия : смола, Цвят на продукта : 1 цвят Размер на продукта : височина 37 см, диаметър 9,5 см Приложими сценарии : половината баня, напълно оборудвана баня, баня за гости, семейство, апартамент, хотел, компанията, лесно устраняемый тоалетка дебр1. Поради разлика в светлина и ъгъл на снимане могат да се наблюдават леки хроматични аберации, моля, разберете. Моля, потвърдете цвят, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Не използвайте твърди почистващи препарати за почистване на бижута, за да не се надраскат повърхността на продукта. Добре дошли, за да споделят и да дават отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория