• Новинка
Acokac Много Голяма Бейзболна Шапка, Регулируем Шапка за татко XXL, Класическа Празна Шапка за шофьор на камион, Шапки за Татко, Шапки за Голф, Шапка за Татко, Шапка за мъ?

Acokac Много Голяма Бейзболна Шапка, Регулируем Шапка за татко XXL, Класическа Празна Шапка за шофьор на камион, Шапки за Татко, Шапки

BGN 6.80
Налично
Налично

100% Памук Закопчалката на ключалката.Само ръчно пране. 【Шапки с голяма глава】 : Един размер подходящ за повечето голове 22 "-23,5", размер XXL, подходящи за голове 23,5"-25,5", регулируема метална тока отзад, неструктурированная мека тулья за тези, които имат големи глави.Класическа однотонная шапчица,Която Може да се Бродира или Шият прилагането на Кръпката.Унисекс, не само Шапка за мъжете, но и Шапки за жени. 【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 : Изработен е от 100% памук, 6 панели.Тази бейзболна шапка лека, с коефициент на защита UPF 50 +, дишаща, мека, с отлична защита от ултравиолетови лъчи и от здрава памучен плат. премиум-клас, не е лесно губят цвят, изчезва и изсъхва, тъй като първоначалната здрава шапка.Много удобна шапка на шофьор на камион!. 【Идеална за засаждане】 : Регулируема закопчалка отзад върху метална ключалката, папины шапки XXL-дължина на полета е 5.2-инча, височина шапки е 5.2-инча, ширина извити полета е 7.6 инча, папины шапки One Size-дължина на полета 4,7 инча, височина шапки 4,7 инча, ширина извити полета 7 инча и неструктурированная мека тулья, предназначени за защита на лицето и главата от силна слънчева светлина и силен вятър.Тази дълбока шапка може лесно да приключи Голяма глава, като лице По-очевиден ефект. 【ГРИЖА за КОСАТА】: Много голямо пространство, за увиване на главата и косата напълно вътре, дълга коса и по-лесно се управляват, вие можете напълно да се презарежда косата вътре, да носят косата си високо, е напълно затворена, кон с опашка, също така можете да дръпнете връзките на косата чрез примка отзад за по-голямо пространство, универсална бейзболна шапка, шапки за голф. 【Целогодишна ОХРАНА】 : Бейзбол, тенис, голф, волейбол, бадминтон, бягане, туризъм, обучение, пътуване, туризъм, риболов, каране на велосипед, дневна почивка на открито, тази шапка може да ви придружава навсякъде, много е приложимо, защо не?.Все още се опиташ да се намери подходяща шапка на шофьор на камион или папашу?.

Подробности

Подобни продукти в категория