• Новинка
Toyvian 1 Комплект Кутия Играчка-Зайче Детски Костюм Набор от Блесков за Устни Развитие на Играчки Детски Играчки Образователни Играчки за Детски Цветни Комбиниранат?

Toyvian 1 Комплект Кутия Играчка-Зайче Детски Костюм Набор от Блесков за Устни Развитие на Играчки Детски Играчки Образователни

BGN 2.00
Налично
Налично

Игри на игрални играчки : Могат ефективно развитие на практически умения на детето и способността за логичното мисленеПъзел игра-играчка : разнообразие от форми, ръце и мозък се развиват заедно, много забавно и полезно.Играчки за ранното развитие : Разработване на умения в началото на обучението разпознават цветове и логично пространство, практични и издръжливи.Играчки с логични блокове : Играе лесно, нека да използваме наличния реквизит, за да помогне на крольчонку се скрия и отново да го направи щастлив.Игри на игрални играчки : материал - сигурно дърво, твърдо, му е лесно да се повреди и да се прекъсне, много практично.Развитие на играчка.Развитие на играчка.Осъществяване на списък 1 х Комплект от детски играчки, Особености - Размер : Около 29,50 X24,50 X11,00 см / 11,59 X9,63 X4,32 инча Детска играчка. - Цвят : Както е показано на настолни образователни играчки. - Материал : Дърво-Ранните Забавни играчки. - Разнообразие от форми, ръце и мозък се развиват заедно, много забавни и полезни детски играчки. - Я материал - безопасна дървесина, твърда, я не е лесно да се повреди и да се прекъсне, много практичен развитие на играчка. -С леко усещане за дървена ръцете си, е много лесно да улови и задържи детски мультяшные играчки за вашите деца. - Това може да се развие в децата способността да се мисли и за решаване на задачи, творческа и интересна логическа детска играчка. - Лесно да се играе, да се използват съществуващите подпори, за да помогне на крольчонку се скрия и отново да се угоди играчки от логически блокове.Информация за стоки, Детски играчки Cartoon По време на игра детето може да се образува понятие и представа за цветове, форми и визуално пространство, което в по-голяма степен допринася за развитието на способност за правилното языковому израз, логичното мислене и умения за решаване на проблеми. комплект руж Тази детска играчка е изработена от екологично чист дървен материал, много здрава и трайна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория