• Новинка
Вентилатори CUTYZ с Лампи,Вентилатор на Тавана, Лампата, Метален Вентилатор на Тавана, Модерен, Интелигентен Led Вентилатор на Тавана, Лампата с 6 Остриета, Дистанционн?

Вентилатори CUTYZ с Лампи,Вентилатор на Тавана, Лампата, Метален Вентилатор на Тавана, Модерен, Интелигентен Led Вентилатор на Тавана,

BGN 0.67
Налично
Налично

Дистанционно управление : Скоростта на вентилатора и осветлението може да се регулира отделно с помощта на дистанционното управление, могат да работят отделно, както предпочитате, топла светлина, неутрална светлина, бяла светлина за осветление, switch Off-High-Mid-Low за скорост на вентилатора и функция за синхронизацияЛампион от PVC : Лампа от PVC е добра светопропускаемостью, led източник на светлина, спестява енергия и предпазва очите.Многофункционален : Вентилатор за полилеи Съчетава в себе си осветление, декоративна неръждаема, медна тел Напрежение : 110 ~ 220 В Размер на прилагане : 10-25 кв. м, Подходящ за инсталация в хола, в спалнята, в двора на вилата, офиса, ретро-кафенета, ресторанти, барове, магазини и т. Стил дизайн : Класик, европейски.

Подробности

Подобни продукти в категория