• Новинка
Натиснете на Деня на Св. Патрик на Ноктите си Къси Квадратни Режийни Нокти Зелен Дизайн с пълно покритие под формата на Трилистников Лепило за Нокти Гланцови Акрил?

Натиснете на Деня на Св. Патрик на Ноктите си Къси Квадратни Режийни Нокти Зелен Дизайн с пълно покритие под формата на Трилистников

BGN 3.33
Налично
Налично

?【Пратката съдържа】 Този продукт съдържа 24 броя фактури за нокти с Деня на Св Патрик, 1 лист на двустранни стикери, 1 пилочку за нокти и 1 дървена пръчка за премахване на върховете на ноктите не трябва да купуват други неща, можете да получите ефекта на маникюрного салон. ?【Безопасен материал】 Тези накладки на ноктите, Shamrock, изработени от висококачествена ABS-материал, не е токсичен и внимателно се отнасят към ноктите и кожата, трайни и тяхното не е лесно да се почеше, ще ви доставят удоволствие. ?【Лесна употреба】 След изрязване и почистване на нокти, изберете подходящ размер на режийни нокти с Деня на Св. Патрик и залепете двустранно самозалепваща се лента, след това натиснете върху ноктите си в рамките на 10 секунди, само с няколко прости стъпки и ще имате красиви нокти с Деня на Св. ?【Няколко приложения】 Тези клеверные лигавицата на ноктите - идеален подарък за вашата приятелка, жена, жени и момичета.Тези общи ноктите с трилистником подходящи за парти в чест на Деня на Св. Патрик, а също така и за светски събития, като абитуриентски бал, парти, сватба, среща и рождени дни. ?【Качествено обслужване】 Ако имате някакви въпроси за режийни ноктите си с Деня на Св. Патрик, моля, не се колебайте да се свържете с мен.На някой от вашите въпроси ще бъде отговорено в рамките на 12 часа, 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството., Режийни ноктите на Деня на Св. Патрик, трилистники, режийни нокти, къси, квадратни изкуствени акрилни нокти, за жени или момичета, с Параметри : Тип на продукта : Квадратни режийни ноктите, материал : ABS-акрил, зелени на цвят, размери : 12, Брой : 24 бр. Характеристика : Въздушни ноктите със средна дебелина, им е трудно да се прекъсне, както и степента на изкривяванията е подходящ за повечето женски нокти.Лесен за използване, точен, перфектна украса и издръжлив.Различни размери по ваш избор, подходящ за повечето хора.

Подробности

Подобни продукти в категория