• Новинка
CSFOTO 8x6ft Полиестер Футболен Фон за Парти по случай рождения Ден на Спортни Украса за Рожден Ден за момчетата на Фона на Футболно игрище Футболни Украса за парти чест?

CSFOTO 8x6ft Полиестер Футболен Фон за Парти по случай рождения Ден на Спортни Украса за Рожден Ден за момчетата на Фона на Футболно игрище

BGN 1.67
Налично
Налично

♫ Размер : 8x6 метра /2,5 (W) * 1,8 м (В)Смогите да бъде индивидуално както си поиска.Моля, внимателно прочетете инструкциите по размер, преди да купите. ♫ Се прилагат за : Нашият футбол на фона на рожден ден изпълнена в едно приятно съчетание на няколко цвята, носейки щастие и истерическое развлечение на парти. може да се прилага за детски футболен рожден ден момчета, банер за украса за рожден ден на възрастен, украса на детска стая. ♫ Лесна употреба : Може да бъде окачен директно на стената, вратата на гаража, балкон, на фона може да се залепи на стената с помощта на въже или самозалепваща лента, подходяща за детски партита по повод рождения ден на футболна тематика, 1-ви, 2-ри и 3-ти футболни, рождени дни, съвместни снимки на футболен мач. ♫ Материал : Футболен на фона на рожден ден изработен от устойчив полиестер, надежден и лесен, не е лош мирис, може да се сгъва и лесно за носене, може да се пере и не се къса, може да се прилага в продължение на дълго време. ♫ Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от получения продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще реши този проблем за вас за първи път.

Подробности

Подобни продукти в категория