• Новинка
Набор от портновских шевни ножици от премиум-клас, 8,1-цолови Тежкотоварни Остри Ножици за плат, Ножици за бродерия на детайли 5,1/4, 5-инчов ножици за почистване на кон?

Набор от портновских шевни ножици от премиум-клас, 8,1-цолови Тежкотоварни Остри Ножици за плат, Ножици за бродерия на детайли

BGN 47.26
Налично
Налично

✂【Няколко размера】 Комплект от 4 професионални портновских ножици, предназначени за повечето задачи по разкрие и отговарят на всички изисквания за шиене и рукоделию ✂【Лекота на рязане】 Остриета тези портновских ножиците заточени от двете страни, за да се получи гладка повърхност, нож от неръждаема стомана, всеки нож осигуряват лесна ряз, устойчивост на корозия и трайни острота. ✂【 Универсални ножици】 8,1-цолови тежкотоварни остри ножици, за да тъкан - това са идеални портновские ножици за гладко рязане на различни многослойни тъкани, включително деним, кожа, вретище, тъкани и памук.Също така може да се използва върху хартия и други материали като домакински ножици за използване в дома, в офиса или в училище. ✂【Ножици за подробности】 Ножици за подробности и бродерия с различни размери подходящи за по-нежната шиене. Ножици за подробности 5.1" - това са малки остри ножици с нано-връх, предназначени за бродиране, капитониране, апликации, изрязване на фигури и други задачи точно рязане, което позволява създаване на детайли, които не могат да изпълнят ножица за плат. ✂【Ниткорезы】 5 " ниткорезы лесно нарязани трудно е да се ненужни на конеца от тъканта по време на шиене или бродерия, защитен калъф подходящ за съхранение и позволява да се избегнат пробиви. отвор за палеца ви позволява удобно да се съхранява на прищепке или съвсем малък. ✂【 Ергономична дръжка】Всички четири професионални режещи инструмента оборудвани с маслинено-зелени и черни ергономични дръжки с удобен гърчове, които могат да се използват като левосторонние, така и правосторонние ножици.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА 4 чифта ножици.Размер ножица за плат : 8,1 инча.Размер ножици за бродерия на детайли на : 5.1 / 4 инча, размер ножици за почистване на конци : 5 см; Тегло : 207 грама; Материал : неръждаема стомана, PP + TPR; Цвят : маслинено зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория