• Новинка
Hztyyier 50 комплекти Нитове с Черепа,1,0x0,6 инча, включително 50 броя Крепежни Винтове, Родословни с Глава от С Сплав за Кожевенных изделия (Бронз), Инструменти за Занитван?

Hztyyier 50 комплекти Нитове с Черепа,1,0x0,6 инча, включително 50 броя Крепежни Винтове, Родословни с Глава от С Сплав за Кожевенных изделия

BGN 8.08
Налично
Налично

Стил пънк : нитове с черепа - това са аксесоари с нитове под формата на черепа в стил пънк, модерни и практичниЦинк сплав : Нитове под формата на черепа, изработени от сплав с използването на гарантирано.Процеса на нанасяне на покритие : Външен вид черепната копчета с позлата, красива и модерна форма.Широко приложение : копчета в стил пънк отлични за произведения на изкуството, кожени изделия и обувки, колани, чанти, сака и т. Гаранция за удовлетвореност : Ние подкрепяме нашите продукти и гарантираме удовлетворение.Ако не сте напълно удовлетворени, свържете се с нас, за да можем всички да се определи.Параметри : Тип на продукта : череп Материал : Цинк, сплави на Един череп : прибл. 25x16 мм/1,0x0,6 Количество : 50 комплекти за 1 опаковка (с подходящи винтове) Осъществяване Списък : 50 x нитове под формата на черепа 50 x Крепежни винтове.

Подробности

Item Type:
SkullRivets
Material:
Zinc Alloy
Single Skull:
Approx. 25 x 16mm / 1.0 x 0.6in
Quantity:
50 Sets 1 Pack (with Matching Screws)
Package List:
50 x Skull Rivets:
50 x Fixing Screws:

Подобни продукти в категория