• Новинка
Кутия за инструменти CAGNA 40шт Набор от Края гаечных ключове на 1/4 и 3/8 Инструмент За Ремонт на Колата, Набор от Инструменти за Гаечен ключ с механизма на палеца, Набор ?

Кутия за инструменти CAGNA 40шт Набор от Края гаечных ключове на 1/4 и 3/8 Инструмент За Ремонт на Колата, Набор от Инструменти за Гаечен

BGN 59.87
Налично
Налично

1 Лекотата на използване и съхранение : быстроразъемный ключ и механизъм за заден ход, лесни за експлоатация. Гуманизированный дизайн : двухкомпонентная гумена дръжка, по-добър и по-удобен захват. Трайност : Изработен от закалена хромованадиевой стомана. Устойчивост на корозия : пълно покритие хром и огледално полиране. Широко се използва в колоездене, открит дросселях, балсами, гайках седалки, крилете на гуми, браво на автомобилни врати и т. Лекотата на използване и съхранение : быстроразъемный ключ и механизъм за заден ход, лесен за работа. Гуманизированный дизайн : двухкомпонентная гумена дръжка, по-добър и по-удобен захват. Трайност : Изработен от закалена хромованадиевой стомана. Устойчивост на корозия : пълно покритие хром и огледално полиране. Широко се използва в колоездене, открит дросселях, балсами, гайках покрива, крилата на гуми, браво на автомобилни врати и т. Набор от края на ключове с храповиком Характеристики : Изработен от висококачествена стомана материал, с висока твърдост и добра трайност, издръжлив и здрав, много лесен за използване. набор от края на ключове 40 бр. за ремонт на мотоциклети, автомобили и други устройства.Той е много подходящ за ремонт на автомобили, битова техника, машини, автомобилни резервни части и т. С футляром за съхранение, осигурява удобно съхранение на инструменти, удобен за съхранение, чист и организиран.Идеален за майстори, сервизи, строители, механици, а също и чудесен набор от инструменти за дома, гараж и работилница. Уважаеми клиенти, благодарим ви за вашата подкрепа и доверие към нашите продукти. Вашите въпроси и предложения ще бъдат разгледани и своевременно се изпраща обратно, за да можем да направи всичко възможно за решаване на вашите проблеми. С нетърпение очаквам новия район.

Подробности

Подобни продукти в категория