• Новинка
oAutoSjy 4шт Делото Състав клапан на Автомобилната гума, Кръгли Метални Капачки Състав на вентила на Гумата на Колелата на Автомобила, Устойчиви на Корозия Капачки Въз?

oAutoSjy 4шт Делото Състав клапан на Автомобилната гума, Кръгли Метални Капачки Състав на вентила на Гумата на Колелата на Автомобила, Устойчиви

BGN 1.67
Налично
Налично

【Материал】 : Вентил на гумата е изработен от алуминиева сплав, който е устойчив на високи температури, висока твърдост, лесно ръжда и деформирана, устойчива на износване и издръжлив 【Украса】 : Повърхността на вентила на гумата е с решетеста фигура, която се отличава с изтънченост на изработка, красота и модностью, а поставен в автобуса, той може да даде колата си готин и уникален външен вид. 【Лесна инсталация】 : Можете лесно привинтить капак на клапан до штоку клапан на автомобилната гума.Стари или повредени от тях могат да бъдат заменени директно. 【Функция】 : вентилът е точна резба и не дава възможност за лесно отклоняване на въздуха, ефективно предпазва вентила на гумата и предотвратява попадането на вода и пясък в шина, като по този начин се повишава производителността. 【Приложими модели】 : вентилът гуми от алуминиева сплав има широка гама от приложения и е съвместима с повечето леки автомобили, камиони, джипове, мотоциклети и други превозни средства.Идеален за дооснащения аксесоари. 【Материал】 : Вентил на гумата е изработен от алуминиева сплав, който е устойчив на високи температури, висока твърдост, лесно ръжда и деформирана, устойчива на износване и издръжлив. 【Украса】 : Повърхността на вентила на гумата е с решетеста фигура, която се отличава с изтънченост на изработка, красота и модностью, а поставен в автобуса, той може да даде колата си готин и уникален външен вид. 【Лесна инсталация】 : Можете лесно привинтить капак на клапан до штоку клапан на автомобилната гума.Стари или повредени от тях могат да бъдат заменени директно. 【Функция】 : вентилът е точна резба и не дава възможност за лесно отклоняване на въздуха, ефективно предпазва вентила на гумата и предотвратява попадането на вода и пясък в шина, като по този начин се повишава производителността. 【Приложими модели】 : вентилът гуми от алуминиева сплав има широка гама от приложения и е съвместима с повечето леки автомобили, камиони, джипове, мотоциклети и други превозни средства.

Подробности

Подобни продукти в категория