• Новинка
OITTo 2-цолови черни колела, Размер на колелата с резба M8 * 15 мм със завъртане на 360 градуса, Комплект от 4-те, за Колички, мебели, верстака, тролейбуси (2, без спирачки + 2 Сп?

OITTo 2-цолови черни колела, Размер на колелата с резба M8 * 15 мм със завъртане на 360 градуса, Комплект от 4-те, за Колички,

BGN 6.79
Налично
Налично

* Винт валяк : наскоро обновен винт монтаж отгоре, лесен за инсталиране, просто е достатъчно да свали стария и прикрутить нов, можете да се подготвите за солидна подкрепа и стилен външен вид, е подходящ за мебели, детски легла * Здрав и издръжлив : ъгли засилени, за да го направи по-здрав, без деформация или счупване, осигуряване на стабилност и отлична носещата способност, както и поддържане на налягането, създавано стока. * Гъвкаво въртене : тя може да се върти изцяло на 360 °, с малко разлика, икономия на труд и безопасност.Мебелни колела със спирачки са много подходящи за използване в рамките на мебели за предотвратяване на перекатывания.Въртящи се колела са по-гъвкави и удобни. * Практичност : Гладка повърхност и безшумни колела могат да се защитават с паркетни подове от надраскване, както и да се осигури за години напред лесен листове и издръжливост, за да се избегне повреда на скъпи паркет. * Широко приложение : може да се използва за подмяна на всички видове въртящи се, повреден или сложни за използване на оборудване и мебели колелце, което ще ви спести време и пространство, а също и намаляване на налягането, е подходяща за всички вътрешни и външни подови настилки. * Винт валяк : наскоро обновен винт монтаж отгоре, лесен за инсталиране, просто е достатъчно да свали стария и прикрутить нов, можете да се подготвите за солидна подкрепа и стилен външен вид, е подходящ за мебели, детски легла. * Здрав и издръжлив : ъгли засилени, за да го направи по-здрав, без деформация или счупване, осигуряване на стабилност и отлична носещата способност, както и поддържане на налягането, създавано стока. * Гъвкаво въртене : тя може да се върти изцяло на 360 °, с малко разлика, икономия на труд и безопасност.Мебелни колела със спирачки са много подходящи за използване в рамките на мебели за предотвратяване на перекатывания.Въртящи се колела са по-гъвкави и удобни. * Практичност : Гладка повърхност и безшумни колела могат да се защитават с паркетни подове от надраскване, както и да се осигури за години напред лесен листове и издръжливост, за да се избегне повреда на скъпи паркет.

Подробности

M8:
*Product color:
black
*Screw diameter:
8mm/0.31in
*Screw length:
15mm/0.59in
*Wheel diameter:
36mm/1.42in
*Installation height:
59mm/2.32in
*Scope of supply:
4 rotation:
4 brakes:
2 rotation + 2 brake:
With accessories:
*If you have any questions or problems about the product, please contact us in time via e-mail, and we will resolve your questions within 24 hours. I am very happy to serve you and wish you a happy shopping. :

Подобни продукти в категория