• Новинка
Стенни закачалка за дрехи, кука за дрехи – Модерен елегантен компактен закачалка за дрехи с 6 куки за вешания палта, шалове, чанти и още много други (Цвят: Takemoto Color)

Стенни закачалка за дрехи, кука за дрехи – Модерен елегантен компактен закачалка за дрехи с 6 куки за вешания палта, шалове, чанти

BGN 40.24
Налично
Налично

【Здрава конструкция 】 тази стенни закачалка за дрехи е проектиран така, че да бъде достатъчно силен, за да побере палта и якета на вашето семейство (с тегло до 15 кг) 【Многофункционалност 】 е Предназначен за съхранение на най-различни предмети : палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или престилки, подходящ за използване във фоайето, коридорите, кухнята, гардеробных и спалните. 【Красив външен вид】 стенни закачалка за куки с модерен дизайн, с красиви, куки, което го прави идеалната закачалка за вашия дом, офис или промишлена среда. 【Удобен дизайн】 Трайно монтиране на куката за дрехи помага да се спести място във вашата стая, освен това, можете лесно да достигне и да вземете някой предмет, не можал други предмети, гладки ръбове - ефективно предпазват от случайни драскотини. 【Лесна инсталация】 Лесно се закрепва към стената, в комплекта са включени винтове и анкеры, след закрепване в стената анкеры се държат перфектно. 【Здрава конструкция 】 тази стенни закачалка за дрехи е проектиран така, че да бъде достатъчно силен, за да побере палта и якета на вашето семейство (с тегло до 15 кг). 【Многофункционалност 】 е Предназначен за съхранение на най-различни предмети : палта, шапки, чанти, чадъри, кърпи или престилки, подходящ за използване във фоайето, коридорите, кухнята, гардеробных и спалните. 【Красив външен вид】 стенни закачалка за куки с модерен дизайн, с красиви, куки, което го прави идеалната закачалка за вашия дом, офис или промишлена среда. 【Удобен дизайн】 Трайно монтиране на куката за дрехи помага да се спести място във вашата стая, освен това, можете лесно да достигне и да вземете някой предмет, не можал други предмети, гладки ръбове - ефективно предпазват от случайни драскотини. 【Лесна инсталация】 Лесно се закрепва към стената, в комплекта са включени винтове и анкеры, след закрепване в стената анкеры се държат перфектно.Напълно използвайте пространство на стената, заменете своите стенни рисунки нещо полезно и привлекателно.

Подробности

Подобни продукти в категория