• Новинка
GiiKa за iPhone 12 Калъф, Калъф за iPhone 12 Pro с Защитно фолио за екрана, Прозрачен Защитен Калъф за цялото тяло с Цветен Модел За Момичета И Жени, Удароустойчив Твърд Калъф с б?

GiiKa за iPhone 12 Калъф, Калъф за iPhone 12 Pro с Защитно фолио за екрана, Прозрачен Защитен Калъф за цялото тяло с Цветен Модел За

BGN 7.99
Налично
Налично

Нова модерна технология на печат за защита на дизайн от надраскванеЗдрав и изключително здрав корпус.Поддръжка на безжична зареждане, няма нужда да стреля калъф.Лесен за носене с пълно покритие.Кристално чиста прозрачност подчертава оригиналния дизайн на телефона.Защита на военно-клас с четири амортизирующими невидими ъгли на въздушните възглавници. ? [Mailto включва] : калъф за i Phone 12 6,1 инча x 1, предпазно стъкло за екран на x с 1. ? [Здрав и издръжлив] : Проектиране на хибридни материали, здрава твърда делото с гъвкава броня от TPU, много здрав и устойчив на надраскване високо ниво. ? [Изминалия тест за падане] : 6,5 фута, 30-кратно тест за падане на мраморни подове, скъпоценен телефон i Phone 12 са все още в ред. ? [Подобрен дизайн] : Ярко изразени бутони за лесно нащупывать и натиска, а големи деколтета са идеални за повечето зарядни кабели. ? [Обслужване на клиенти] : живот обслужване на клиентите при всякакви проблеми с качество съвместим с i Phone 12 и i Phone 12 Pro [випуск 2020 г. ? [Mailto включва] : калъф за i Phone 12 6,1 инча x 1, предпазно стъкло за екран на x с 1. ? [Здрав и издръжлив] : Проектиране на хибридни материали, здрава твърда делото с гъвкава броня от TPU, много здрав и устойчив на надраскване високо ниво. ? [Изминалия тест за падане] : 6,5 фута, 30-кратно тест за падане на мраморни подове, скъпоценен телефон i Phone 12 са все още в ред. ? [Подобрен дизайн] : Ярко изразени бутони за лесно нащупывать и натиска, а големи деколтета са идеални за повечето зарядни кабели. ? [Обслужване на клиенти] : живот обслужване на клиентите при всякакви проблеми с качество съвместим с i Phone 12 и i Phone 12 Pro [випуск 2020 г.Седалките Gii Ka hybrid material design осигуряват надеждна защита на вашия i Phone 12 или i Phone 12 Pro, с помощта на нашия нов технологичен твърд композитен материал на задната корица с мек силиконов броня от TPU.

Подробности

Подобни продукти в категория