• Новинка
FAVOMOTO 3шт Восъчен Печат Сватбен Декор Пълнител За Отглеждане на Реколта Марка Ретро Восъчен Печат от Восък Плик Печат Училищен Награда Ръчно изработени Восъчен Печ?

FAVOMOTO 3шт Восъчен Печат Сватбен Декор Пълнител За Отглеждане на Реколта Марка Ретро Восъчен Печат от Восък Плик Печат Училищен Награда

BGN 0.33
Налично
Налично

Печат за албуми : Лесен за използване, корона на печата е гладка и лъскава, антипригарнаяПечат за коледни покани : Широко се използва за опаковки, луксозни изкуство, занаяти, подаръци, канцеларски материали, на стоки от първа необходимост, ръчно изработени сувенири, покани.Ръчни марка : Идеални за украса на пликове, колети, покани и така нататък.Производител на ретро-печати : Изящни детайли, с помощта на тези аксесоари ръчна изработка, ще създадете свое собствено изкуството на правене на покани, пликове.Набор от матрици за восъчен печат : Уплътнителен гумен печат е изработен от качествен материал, елегантен и лъскав, антипригарный, .Списък на опаковки, 3 x восъчен печат Характеристики на печата - Изящни детайли, с помощта на тези аксесоари ръчна изработка САМ ще създадете свое собствено изкуството запечатване на покани, пликове и т.- Това е украса покани на парти, поздравителни картички, пликове за писма, албуми, албуми подарък опаковки, бутилки и т., Коледна восъчен печат. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за използване набор от матрици с восъчен печат. - за запечатване на документи и лична информация, той може да защити личната информация, скрапбукинговый печат за деца. -Материал : смола, метал самоклеящийся печат Размер : около 7,50 X2,50 X2,50 см / 2,95 X0,98 X0 допълващи печат. - Изработен от смола и метал, безвреден и е трайна за използване Сургучная печат ръчно изработени.Описание на продукта Покана на печата за партита Този подпечатани с восъчен печат, предназначени за направата на покани със собствените си ръце, като например за опаковане на подаръци и фестивални картички. цветен печат за висококачествени изделия и ръчно изработени подаръци, канцеларски материали, на стоки от първа необходимост, подаръци, ръчно изработени покани.сватбени пликове Той е подходящ и за декорация на вашия албум, преносим компютър.

Подробности

Подобни продукти в категория