• Новинка
Healifty 4 бр., Просто Сапун за съхранение, Сиво Стойка за Аксесоари за Душ, Кухненски Декорации, Баня, Суха Тава за форма, Контейнер за почистване на Домакински Съдове, И?

Healifty 4 бр., Просто Сапун за съхранение, Сиво Стойка за Аксесоари за Душ, Кухненски Декорации, Баня, Суха Тава за форма, Контейнер

BGN 1.00
Налично
Налично

ПРЕКРАСЕН препарат за съдове - УниверсаленТози държач за сапун може да се превърне в украса на дома плотове благодарение на деликатни външен вид.ПОСТАВКА за САПУН за душ - Изисканост и практичност части осигуряват чистота и ред на сапун за обзавеждане.Препарат за съдове за БАНЯ - Дайте значение, за да изсъхне по естествен път.Дръжте сапун чисти.Може да се използва за съхранение на сапун. ПОСТАВКА за САПУН в ПРОСТА ФОРМА - това няма да е лесно, водата бързо изсъхва върху рафтовете за съхранение.АКСЕСОАР ЗА БАНЯ - баня или тоалетна, удобен и практичен, не заема много място.ПРЕКРАСЕН препарат за съдове - Универсален.Този държач за сапун може да се превърне в украса на дома плотове благодарение на деликатни външен вид.ПОСТАВКА за САПУН за душ - Изисканост и практичност части осигуряват чистота и ред на сапун за обзавеждане.Препарат за съдове за БАНЯ - Дайте значение, за да изсъхне по естествен път.Дръжте сапун чисти.Може да се използва за съхранение на сапун. ПОСТАВКА за САПУН в ПРОСТА ФОРМА - това няма да е лесно, водата бързо изсъхва върху рафтовете за съхранение.АКСЕСОАР ЗА БАНЯ - баня или тоалетна, удобен и практичен, не заема много място.Пратката включва 4 x ястие Характеристики -Цвят : както е показано на порцеланови сапун ястия -Подходящи за сапуни, декоративни сапуни за гости, гъби, , препарат за съдове много практичен, както керамични препарат за съдове. -Материал : Керамика, държач за сапун -Тази керамична поставка за сапун е добра и е достатъчна за продължителна употреба.Това също може да ви помогне много кутия-калъф за гъби. -Донеси повече удобство в своя всекидневен живот, необходим аксесоар за вашата кухня, баня, тоалетна и т., препарат за съдове за баня. -Можете да го поставите в банята, душ кабина и в кухнята, за да ефективно да използвате сапун на сапун ястия, за да омекнат.17 X0 кутия за сапун.Този държач за сапун може да се превърне в украса на дома плотове, благодарение на своята изящно выглядящей мыльнице.

Подробности

Подобни продукти в категория