• Новинка
FEICHAO 1/4 Быстроразъемный винт C-Образна Халка с Винтова Дръжка Адаптер за Статив Быстроразъемная плоча Аксесоари за фотография (1 бр., Никелированное желязо)

FEICHAO 1/4 Быстроразъемный винт C-Образна Халка с Винтова Дръжка Адаптер за Статив Быстроразъемная плоча Аксесоари за фотография

BGN 3.57
Налично
Налично

Много полезен болт като connector за статив на камера, на мига, стабилизатор и скоба за топла / студена башмакаПодходящ за повечето огледално-рефлексни фотоапарати и стандартно гнездо за статив 1/4 инча.Быстроразъемные и быстросъемные винтове, използвани за закрепване на камерата и е много лесен за използване.Изработен е от никелированного желязо или неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Размер дължина на конеца : 5 мм; Обща дължина : 12 мм. Много полезен болт като connector за статив на камера, на мига, стабилизатор и скоба за топла / студена башмака.Подходящ за повечето огледално-рефлексни фотоапарати и стандартно гнездо за статив 1/4 инча.Быстроразъемные и быстросъемные винтове, използвани за закрепване на камерата и е много лесен за използване.Изработен е от никелированного желязо или неръждаема стомана, здрав и издръжлив.Размер дължина на конеца : 5 мм; Обща дължина : 12 мм. Быстроразъемный винт FEICHAO 1/4 С-образен пръстен с дръжка, винтови адаптер за статив, быстроразъемная чиния, аксесоари за фотография Описание Материал (по избор) : Никелированное желязо / неръждаема стомана с Размери : 14 * 16 * 12 мм Дължина на зъбите : 5 мм Характеристики : 1. С помощта на този винт можете бързо да се носят или да се каишка за фотоапарат, без да губите време в врява с каишка и си части. Много полезен болт като connector за статив на камера, на мига, стабилизатор и скоба за топла / студена башмака. Бързо освобождаване и бързо инсталиране.Приложение : Подходящ за повечето огледално-рефлексни фотоапарати и стандартно гнездо за статив 1/4 инча.Опаковъчен лист (по избор) : 1 бр. винт за химикалки с C-образен пръстен 1/4".

Подробности

Подобни продукти в категория