• Новинка
Комплект за водно охлаждане Creality за лечение на 3D печат, здраво и тихо решение за водно охлаждане, което е съвместимо с Emilov 3 S1 Pro, kirstin ingeborg-5 S1, CR-10 Smart Pro и 3D принтери с э?

Комплект за водно охлаждане Creality за лечение на 3D печат, здраво и тихо решение за водно охлаждане, което е съвместимо с Emilov

BGN 0.33
Налично
Налично

[Съвместимост] : Този комплект за водно охлаждане е съвместим с Creality На 3 S1, На 3 S1 Pro, На 3 S1 Plus, kirstin ingeborg-5 S1, CR-10 Smart Pro или други 3 D принтери с Спрайт Extruder Pro [Подготвена за печат на висока температура] : За 3 D печат на направления, като например въглероден найлон, PEI и Peek, е необходимо температурата на печат до 210 ° C. Въпреки това, че Emilov-3 S1 Pro е оборудван с изцяло метална hotend, высокотемпературным дюзата и Спрайт Extruder Pro, печат постоянна висока температура влияе отрицателно върху ефективността на принтера и срок на служба.Комплект за водно охлаждане е задължително допълнение, ако често отпечатване с помощта на тези взискателни екзотични материали. [Ефективно охлаждане] : В сравнение с решения за въздушно охлаждане с водно охлаждане е много по-ефективна.При същите условия, комплект за водно охлаждане помага да се поддържа температура на принтера в продължение на 10-15 ° C по-ниска при този ефективността на отвеждане на топлината, се повишава с 20%, с по-малко задръстен и по-плавно съкращаване на нишки. [Премиум дизайн] : Алуминиев радиатор за намаляване на риска от корозия, сложна система от релси за подобряване на ефективността на топлопреминаване.В съчетание с херметически затворени дизайн и качествени силиконови тръби комплект за водно охлаждане Creality осигурява отлична производителност за охлаждане на вашите задачи за печат. [Ulta Silent] : Комплект за водно охлаждане Creality с тихо центробежна помпа осигурява стабилен и надежден контур с течно охлаждане с минимален шум и вибрации.Работния шум на този комплект е намален до 45 db. [Съвместимост] : Този комплект за водно охлаждане е съвместим с Creality На 3 S1, На 3 S1 Pro, На 3 S1 Plus, kirstin ingeborg-5 S1, CR-10 Smart Pro или други 3 D принтери с Спрайт Extruder Pro. [Подготвена за печат на висока температура] : За 3 D печат на направления, като например въглероден найлон, PEI и Peek, е необходимо температурата на печат до 210 ° C. Въпреки това, че Emilov-3 S1 Pro е оборудван с изцяло метална hotend, высокотемпературным дюзата и Спрайт Extruder Pro, печат постоянна висока температура влияе отрицателно върху ефективността на принтера и срок на служба.Комплект за водно охлаждане е задължително допълнение, ако често отпечатване с помощта на тези взискателни екзотични материали. [Ефективно охлаждане] : В сравнение с решения за въздушно охлаждане с водно охлаждане е много по-ефективна.

Подробности

Подобни продукти в категория