• Новинка
Карти за игра за детски душ с Розыгрышем Памперс, Набор от Карти За игра в детски душ с Подсолнухом и златна пеперуда (1 Постоянен знак + 50 Картички, за да се Познае), Б?

Карти за игра за детски душ с Розыгрышем Памперс, Набор от Карти За игра в детски душ с Подсолнухом и златна пеперуда (1 Постоянен

BGN 5.20
Налично
Налично

?Перфектен размер : табела с двустранно дизайн е прибл 5 "x 7", слот карта с размер прибл.Като правило, в тях достатъчно, за да отговарят на различни нужди, така че всеки може да усетите радост. ?Висококачествени материали : Табела е изработена от висококачествена дебела картонена хартия с двустранен печат и съгласувани фон модел, за да се придаде допълнителен колорит.Те са с отлично качество с красив и елегантен дизайн и може да стои независимо и здраво. ?Характеристики : ? Всеки фон е уникален, разработена от професионален иллюстратором независимо, шрифт ясен и мазен. ? Лека, лесно се сгъва и да се пренася, здрав и издръжлив, чудесен продукт на цена, и е лесен за сглобяване, сгъване и переноске. ? Забавно и лесно да се играе : Това е наистина очарователно допълнение към вашата тематична игра на партия, просто и разбираемо.Той идеално се съчетава с различни тематиками партита, което позволява на гостите да общуват и да се забавляват!. ? Чудесен продукт на цена, му е лесно да се събере, да се прибират и носят със себе си.

Подробности

Подобни продукти в категория