• Новинка
Водачи за подстригване JoyeVic за Wahl с метален клипс, от 116 см до 1 инча – Съвместим с повечето ножици за Wahl (опаковка от 10 броя)

Водачи за подстригване JoyeVic за Wahl с метален клипс, от 116 см до 1 инча – Съвместим с повечето ножици за Wahl (опаковка от 10 броя)

BGN 3.33
Налично
Налично

【Адаптивни модел】 Ръководства за прически Направляващи гребени, предназначени за множество модели машинки за подстригване Wahl /Surker, направляващи премиум-клас, подходящи за всеки пълен размер ножове за рязане 【Високо качество】 е Изработен от висококачествени КОМПЮТРИ и метал, издръжлив, лесен за почистване, средно твърд и осигурява на максимална защита. 【10 размери по желание на】 позволяват лесно подстригване на всяка дължина на косата на лицето, към тях се отнасят 1/16 ", 1/8", 3/16", ¼", 3/8", ½", 5/8", ¾", 7/8" и 1". 【Лесна употреба】 С метален клипс водачи за рязане на точно подбрани и отмерены перфектно, лесно се поставят и свалят.Удобен за употреба, бърз и ефективен. 【Професионална прецизност】предпазител за подстригване на коса може да бъде сигурно фиксиране на пишещи машини за стригане на коса по време на рязане.Всеки режещ инструмент е предназначен за безпроблемно и бързо преминаване през косата си, осигурявайки най-високо качество, необходим професионален стилистам и парикмахерам, спестяване на време и на двете страни при използване.Характеристики : - Висококачествен материал за PC. - Позволява да се отреже косата си преди еднаква дължина, само с помощта на един нож за всички. - Благодарение на 10 линеарно расческам различни размери, можете свободно да изберете размера, който ви харесва. - Лесна за използване, просто свържете четка за коса до основата на острието и издърпайте го нагоре, за да закачите. - Висококачествен комплект направляващи гребени се различава изтънченост и компактен, което причинява възхитените ласка.Технически характеристики на : Име на продукта : Ръководства за рязане Материал : PC и метал Цвят : черен Размер : 1/16", 1/8",3/16", ¼ ", 3/8", ½", 5/8", ¾", 7/8" и 1 "Осъществяване включва : 10 * Ръководства за рязане Съвети : Преди да закупите прочетете на съответната модел собствената си бръснач.

Подробности

Подобни продукти в категория