• Новинка
TRRCEPOS САМ 5D Комплект за Диамант живопис със световно Природа, Кръгъл Диамант Изкуството, Пълно Diamond Произведение в Карикатура Стил, 12x16 инча (Happy-B)

TRRCEPOS САМ 5D Комплект за Диамант живопис със световно Природа, Кръгъл Диамант Изкуството, Пълно Diamond Произведение в Карикатура

BGN 1.00
Налично
Налично

? Изискан дизайн : Този набор от диамантени картини, проектирани от професионални дизайнери, който е по-близо до показан на картината ?Диамантени картини на световно известни забележителности - всички ги рисунки са прототипа на туристически атракции.Ако сте били на някое от тези места, картини с диаманти са ръчно изработени ще ви напомнят за онези добри времена.Ако още не сте имали време, нека това да завладява ви романтично пътешествие предварително. ? Украса на интериора - След, като комплект за рисуване с диаманти ще бъде готов, можете да го закачите в трапезарията, спалнята, дневната, офиса или друго място, което отговаря на стила на фигурата. ? Е забавно - да се радвате извежда тези малки служители на "класна дъска", която все повече и повече прилича на снимка!Опитайте, ще ви хареса работа и "изкуство", което създавате, те могат да обогатят своето свободно време, за да развиете търпение. ? Изискан избор на подаръци - Можете да изпратите готовите алмазную бродерии на своите приятели, за да изразят своите желания, в комбинация с диаманти рисувани нашият подарък ще бъде по-искрен. Категория на продукта : Комплект за диамант живопис със собствените си ръце.Вид на диаманта : rubik, Кръгъл диамант.Размери на платното : 11,81 x 15,75 инча.Тегло : 120 грама-190г.Комплектът включва : платно с висока разделителна способност * 1 (без полета), набор за пробиване на цветовому кода * N, набор за място на пробиване * 1 (дръжка за място на пробиване, восъчен възглавница, ускорительная плака). Отворете опаковката и проверете наличието на специални инструменти за диамант стенописи.Опитайте се да не извадят всичко това, броят на диаманти на всяка опаковка с 30% повече, вземи това и го сложи в кутия, внимателно се разклаща. Проверете цвета на диаманта в кодиран начин. Нанесете необходимото количество на диамантения лепило на дръжката и залепете съответния диамант. Залепете диаманти на съответния платно в съответствие със съответния цветен код. • Забележка : * В комплекта не е включена рамка. • Да се съхранява на място, недостъпно за бебета и малки деца място.Те не са подходящи за деца под 6 години. Пълен комплект за диамант живопис "Световна пейзаж". 21 модел : могат да бъдат окачени по отделно или в комбинация. • Да създават свои собствени произведения на изкуството - това е наслада, комплект за рисуване пейзажными диаманти " - това е забавно и лесно да рисуват ярки цветове.

Подробности

Product Category:
DIY Diamond Painting Kit Type of Diamond

Подобни продукти в категория