• Новинка
YIWANGO Климатик Медна тръба Автомобилен конектор за климатик резервни Части, за инструменти Фторсодержащая тръба Месинг Конектор Климатик R410a Адаптер R22-410 Мед марку?

YIWANGO Климатик Медна тръба Автомобилен конектор за климатик резервни Части, за инструменти Фторсодержащая тръба Месинг Конектор

BGN 1.33
Налично
Налично

Лесно се поддава на механична обработка под топла и студена налягане може да бъде изработен във формата на тръба, прът, тел, лента, лента, плочи, фолио и т Външен проводник 22, вътрешен тел 410. Материал : месинг.Размер на интерфейса : външен тел 1/4, вътрешен тел 16/5. Удобно за монтаж с соединителем за градинския маркуч.Прост адаптер за изключване и включване осигурява солидна, надеждна кацане и липса на течове.Просто ще отнеме няколко секунди, за да го инсталирате в края на воден маркуч.Лесно се поддава на механична обработка под топла и студена налягане може да бъде изработен във формата на тръба, прът, тел, лента, лента, плочи, фолио и т. Външен проводник 22, вътрешен тел 410. Материал : месинг.Размер на интерфейса : външен тел 1/4, вътрешен тел 16/5. Удобно за монтаж с соединителем за градинския маркуч.Прост адаптер за изключване и включване осигурява солидна, надеждна кацане и липса на течове.Просто ще отнеме няколко секунди, за да го инсталирате в края на воден маркуч.Можете да спестите много време, като се използват комплекти быстроразъемных съединения, монтирани в тръбен накрайник, края на маркуч и дюза.Използва се в производството на уреди за измерване на магнетизъм или броячи, които се нуждаят от защита от магнитни смущения, като например компас, авиационен уред и т., Материал : медна сплав Употреба : домашни занаяти Добра проводимост -използва се при производството на проводници, кабели, зъби (електрически) и т. Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни по електронната поща или оставете съобщение.Ние ще ви дадем най-добрата консултация и задоволителен опит следпродажбено обслужване.

Подробности

Подобни продукти в категория