• Новинка
Нож за тиксо Kokuyo Washi, Диспенсер за тиксо, Мини Преносим Лесно Рязане, Затягане тип, за ленти с ширина 10-15 мм, светло розово, внос от Япония (T-SM400LP)

Нож за тиксо Kokuyo Washi, Диспенсер за тиксо, Мини Преносим Лесно Рязане, Затягане тип, за ленти с ширина 10-15 мм, светло

BGN 4.19
Налично
Налично

[Размер на изделия Корпус : R-ABS, R-POM Острието : неръждаема стомана [Лекота на инсталиране на] Нож може да се инсталира на малярную лента, просто обезпечаване му, което позволява да се използват няколко бояджийски ленти само с един нож. [Без зазубренных горе] Специално разработен лесно режещо острие гарантира, че остригана край малярной лента ще бъде пряк и чисти, без чакъла. [Без наранявания] Специално разработено острие е предназначено за предотвратяване на наранявания. Забележка : Нож не подлежи на подмяна. [Размер на лентата] е Съвместим с лента с ширина 10-15 мм. моля, Имайте предвид, че лентата е с вътрешен диаметър по-малко от 30 mm или дължина над 10 м може да бъде негодни за употреба, и може да бъде трудно, нарязани, в зависимост от вида на лентата.Нож за тиксо Kokuyo Washi, Диспенсер за тиксо, Мини Преносим Лесно рязане, Затягане тип, за ленти с ширина 10-15 мм, светло розово, внос от Япония (T-SM400 LP).

Подробности

Подобни продукти в категория