• Новинка
DOITOOL 150 бр. Метална Закачалка за инструменти, Аксесоари, сверхмощное стоманен подвесное дупка за дома, кука за пазаруване. Притежателите на размера на Супермаркет С?

DOITOOL 150 бр. Метална Закачалка за инструменти, Аксесоари, сверхмощное стоманен подвесное дупка за дома, кука за пазаруване. Притежателите

BGN 12.09
Налично
Налично

КУКИ за клечки за дрехи - са идеални за съхранение и организиране на широка гама от инструменти, битова химия, боядисване, пълнители и още много другиКука за десктоп ПАНЕЛ - окачени куки за окачване на кърпи и дрехи, ключове, шапки и много други. инструмент за десктоп дъска с куки отвертка.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА за ИНСТРУМЕНТИ - куки за бани, кухни, шкафове, чекмеджета, гардеробни и офиси без пробиване или инструменти.ТЕЖКИ КУКИ за клечки за дрехи - Лесна инсталация : Поставете куката от двете страни на гнездото панел, фиксирайте го в гнездото на панела, след което натиснете върху корпуса на пръта и да го преместите по всяко удобно за вас място.Куки за стелажи PRESA HEAVY DUTY METAL PEG BOARD - куки за гараж, баня, кухня, чекмедже, шкаф, гардероб, офис, за които не се изисква пробиване или инструменти.КУКИ за клечки за дрехи - са идеални за съхранение и организиране на широка гама от инструменти, битова химия, боядисване, пълнители и още много други.Кука за десктоп ПАНЕЛ - окачени куки за окачване на кърпи и дрехи, ключове, шапки и много други. инструмент за десктоп дъска с куки отвертка.СТЕННИ ЗАКАЧАЛКА за ИНСТРУМЕНТИ - куки за бани, кухни, шкафове, чекмеджета, гардеробни и офиси без пробиване или инструменти.ТЕЖКИ КУКИ за клечки за дрехи - Лесна инсталация : Поставете куката от двете страни на гнездото панел, фиксирайте го в гнездото на панела, след което натиснете върху корпуса на пръта и да го преместите по всяко удобно за вас място.Куки за стелажи PRESA HEAVY DUTY METAL PEG BOARD - куки за гараж, баня, кухня, чекмедже, шкаф, гардероб, офис, за които не се изисква пробиване или инструменти.

Подробности

Подобни продукти в категория