• Новинка
Играчки-Коли за котки NA, Пухкава Играчки за домашни котки, Висящи Играчки за котки, Прибиращи Играчки за котки, Подходящи за практикуване на Царапания Коте в закрит?

Играчки-Коли за котки NA, Пухкава Играчки за домашни котки, Висящи Играчки за котки, Прибиращи Играчки за котки, Подходящи за практикуване

BGN 1.00
Налично
Налично

[дали спортен коте] размахивай играчка самостоятелно hi котка, която ти позволява напълно да се освободи ръцете си и да получите двойна обжалване от разклащане на колокольчика и ментаПредлага се в различни стилове. [приложими в няколко позиции] бесследный лигав кука да виси на дверную гредата и седалка на дръжката на вратата, както и да се използват в стола, клетки и на други места.Farm малка мишка раскачивалась по свое желание, за да привлече вниманието на котката.Играчки за котки и мишки - най-добрите играчки-другари за котки.Котките могат сами да си взаимодействат с играчки или да играете играчки с техните собственици. [интерактивна играчка за котки] идеалната играчка-компаньон за котки.Котките могат сами да си взаимодействат с играчки или да играете играчки с техните собственици. [играчки за котки, висящи на врата] интерактивни играчки за котки също могат да ви помогнат да развиете интелигентността на котките, за подобряване на ловни способности и установяване на отношения между собственик и на котката.Идеален за котки от всички възрасти. [играчка с еластична връв] еластична въже с обща дължина от около 180 см / 70,87 инча може да накара една малка играчка поклащане на дъното. [дали спортен коте] размахивай играчка самостоятелно hi котка, която ти позволява напълно да се освободи ръцете си и да получите двойна обжалване от разклащане на колокольчика и мента.Предлага се в различни стилове. [приложими в няколко позиции] бесследный лигав кука да виси на дверную гредата и седалка на дръжката на вратата, както и да се използват в стола, клетки и на други места.Farm малка мишка раскачивалась по свое желание, за да привлече вниманието на котката.Играчки за котки и мишки - най-добрите играчки-другари за котки.Котките могат сами да си взаимодействат с играчки или да играете играчки с техните собственици. [интерактивна играчка за котки] идеалната играчка-компаньон за котки.

Подробности

Подобни продукти в категория