• Новинка
Маши за коса Lanzhire без отопление за сън, Панел маша за коса, Мека Дъвка за сън, Копринени Мързеливи Маши за дълга коса през нощта (кафяв)

Маши за коса Lanzhire без отопление за сън, Панел маша за коса, Мека Дъвка за сън, Копринени Мързеливи Маши за дълга коса през нощта

BGN 2.00
Налично
Налично

【СЪБУДЕТЕ се С ИДЕАЛНИ КОСА】 Тази дъвка за сън удължава и подобрява прическа по време на сънПозволява ви да се събудиш с по-обемни коси.Той е предназначен за всички типове коса и текстура.Най-добри резултати за коса с дължина до раменете или по-дълги. 【Къдрици без ОТОПЛЕНИЕ】 Тази превръзка маша без отопление придава обем или завивается дълга косата, които не се нуждаят от силна отопление за стайлинг.Косата не се повреждат косата ще стане значително по-копринена и здрава. 【Удобна】 Тази превръзка на главата с swirls без отопление изработени от много мек материал, отличава се с опростен дизайн и много лек.Той много нежно за косата и е много удобен за сън. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 1. Срешете косата си, подсушете с; 2. Съберете косата си на висока опашка; 03. Увийте лентата за коса по време на сън около китките; 4. Съберете косата в опашка; 5. Пренасяне на опашка около дъгата; 6. Здраво се пристяга за постигане на оптимален резултат и продължавайте да накручивать; 7. Скрутите дъвка карта осмица, за да закачите се подрежда косата; 8. Лягам и се събуди с идеална прическа. 【ИДЕАЛЕН подарък】 Модни превръзка на главата с множество различни модели и цветове, ще ви дам един нов начин на вълна вашата красива коса с невероятна усещане.Това е чудесен подарък за вашите близки, приятели и колеги.

Подробности

Подобни продукти в категория