• Новинка
Инструменти Ковач Hoofere Острилка за ножове Ковач на Професионална Пръчка за заточване на Ножове Ковач Воденичен Камък с диамант покритие, за заточване на пръти от н?

Инструменти Ковач Hoofere Острилка за ножове Ковач на Професионална Пръчка за заточване на Ножове Ковач Воденичен Камък с диамант

BGN 2.33
Налично
Налично

? - Дръжка за заточване на ножове Hoofere с двустранно точильным камък с високо ниво на песъчинки (800 г), което позволява изострят тъпи ножове, да ги направи по-остри за един прием ? - Отлично качество : Идва с диамант покритие, може да се използва за заточване не само на кухненски и моите часове по готварство ножове, но и ловни ножове, ножици, секаторов и дори брадви.Размерът му е 8 см. ? - Лесна употреба : докато повечето точильных камъни за ефективно заточване нужда от вода или масло, нашата скала с диамант покритие не се изисква рязане течност, която спестява на потребителите допълнителни усилия, и при това осигурява качествено заточване. ? - Универсален : воденичен камък Hoofere с песъчинки за заточване на почти всички режещи инструменти, в дома си, което го прави идеален комплект за най-запалените домашни готвачи, така и за опитни ковачи.Понякога дори може да се използва с стоматологическими инструменти или кусачками за нокти. ? - Подвесное съхранение : здрава дръжка за по-безопасна за заточване, и можете да окачите на нея, където и да отидете.

Подробности

Подобни продукти в категория