• Новинка
Fotodiox Pro FlapJack LED C-200RS Колор Edge Light - 7-инчов ултра тънък кръг, сверхяркий професионален два цвята (ден / вольфрамовый) led лампа с регулируема яркост за снимки/видеоклипов?

Fotodiox Pro FlapJack LED C-200RS Колор Edge Light - 7-инчов ултра тънък кръг, сверхяркий професионален два цвята (ден / вольфрамовый)

BGN 2.67
Налично
Налично

Сверхяркие двуцветен led светлини по краищата Цветна температура волфрам 3200-5500k/ дневна светлина, индекс на цветовете на ~ 90. Вграден индикатор за живота на батерията с димер 10-100% . Гаранция на производителя от 24 месеца.flapjack c-c-200rs - добра лампа за камерата с възможност за конфигуриране за външно или вътрешно осветление, като същевременно мек източник на светлина.Никога повече няма да се страхуват да използвате подсветка камера за следващата си стрелба.flapjack c-c-200rs идеален за интервюта, снима документални филми или когато имате нужда от малко заполняющего светлина.Flapjack c-c-200rs също така можете да инсталирате на осветительную поставка за повече гъвкавост!Foodoir flapjack - това е оригинална led панел с подсветка edge, използвана, за да създаде меко осветление на снимачната площадка на открито или в студио.Мека светлина, генериран от flapjack, идеален за осветяване на обекта и замества използването на традиционните методи.Всичко, от което се нуждаете, събрани в един пакет, който включва чанта за носене с батерии и аксесоари за хранене.Създаване на проста, така че повече не е необходимо тежко оборудване, и тъй като всички палачинки са с тънък профил, те са леки! нашите два цвята палачинки позволяват регулиране на цветовата температура от кехлибар и вольфрамового (До 3200) до бялото дневна светлина (5600 До). лампа също така напълно се регулира без промяна в цветовата температура в диапазона 10-100% . LCD led подсветка показва нивото на осветеност, цветна температура и време на автономна работа.в комплекта са включени : 7-инчов led лампа c-200rs (3200-5200 k) 1x батерия в стил np-f740 (7,4 V - 4400mash - 32,56 why) със зарядното устройство > скоба за закрепване на осветителни багажник с отточна тръба на шарнирна връзка > твърд калъф, изработени по поръчка Забележка : по време на работа на батерии (приблизително) - 50% мощност от 6 часа и 15 минути / 100% мощност 2 часа и 45 минути, за захранване на лампи с променлив ток може да се използва кабел.

Подробности

Подобни продукти в категория