• Новинка
2 БР. Удължителен кабел Дръжка за палеца, Дръжка за Джойстик, Капак за Джойстик за Playstation 4 PS4, за контролер PS4 Slim Pro (Бял SHD)

2 БР. Удължителен кабел Дръжка за палеца, Дръжка за Джойстик, Капак за Джойстик за Playstation 4 PS4, за контролер PS4 Slim Pro

BGN 49.12
Налично
Налично

Специално и точно разработени за Playstation 4 контролер PS4 Slim ProРъкохватка с висока засаждане увеличава точността на насочване. Ръкохватка със средна засаждане подобрява сцеплението за по-добър контрол. Намалява умората на китката, ръката и палеца.Най-горния слой е покрит с нескользящим силиконов материал за нежната и комфортно усещане. Брой : Удължител за палеца 2 елемента. Специално проектиран за контролер Playstation 4 PS4 Slim Pro.Ръкохватка с висока засаждане увеличава точността на насочване. Ръкохватка със средна засаждане подобрява сцеплението за по-добър контрол. Намалява умората на китката, ръката и палеца.Най-горния слой е покрит с нескользящим силиконов материал за нежната и комфортно усещане. Брой : капачка за палеца 2 ЕЛЕМЕНТА.

Подробности

Подобни продукти в категория