• Новинка
NK Professional Care Шампоан за интензивна грижа за косата с кератин (СТЪПКА 3). Шампоан NK без натрий, с протеин от коприна, хидролизиран кератин. Специално за химически трети?

NK Professional Care Шампоан за интензивна грижа за косата с кератин (СТЪПКА 3). Шампоан NK без натрий, с протеин от коприна,

BGN 21.33
Налично
Налично

Ако вече сте изпълнили стъпки 1 и 2 кератинового на пресата за коса, не забравяйте да ни Стъпка 3 от продуктовата линия на NK Professional Care : Силно хидратиращ шампоан благодарение на съдържанието на млечни протеини в тяхПродуктът съдържа лаудомидропопил бетаин (Betaine), който е отговорен за това, че косата става гъвкава и лесно расчесываются, а също така им придава блясък.Диетаноламин кокамида (присъства във формула) действа като синергист на пяна, това означава, създава баланс между съставки, който подобрява нейното качество.По този начин, той подобрява качеството на текстурата на косата си.Шампоан за интензивна грижа за кератиновыми коса - това е продукт, съдържащ протеин от коприна като овлажняващ агент.Освен това, косата ще бъде лесно разресването, благодарение на бетаину, содержащемуся в неговата формула, а също и в тях не ще се образува цъфтежите на косата и къдрици.Ако това е средство за грижа за косата ще бъде използван като ежедневен шампоан, проблеми няма да възникнат.След прилагането му качество на косата ви ще се подобри.Освен това, този продукт не променя цвета на косата и удължава лъскав ефект на пресата за коса!.

Подробности

Подобни продукти в категория