• Новинка
Бункер за тъкани Vestil FAB-H-55, 55 x 36 x 36, 3300 лири. Резервоарът е с бяла Долна част на устройството може да се отвори за лесно извличане на продукти.

Бункер за тъкани Vestil FAB-H-55, 55 x 36 x 36, 3300 лири. Резервоарът е с бяла Долна част на устройството може да се отвори за

BGN 27.71
Налично
Налично

Бял бункер за съхранение и превоз на сухи насипни материали 8 унции полипропиленови материали за устойчивост на въздействието на химикали.Полиестерна лента за здравина и UV обработка за защита от слънчева светлина.Четири ъглови планки за закрепване към вилочному погрузчику. товароносимост от 3300 лири.Този бункер Vestil FAB-H-55 бял цвят се използва за съхранение и превоз на сухи насипни материали.Тя е изработена от полипропилен, с тегло 8 грама за защита от химически вещества.За здравина той обтянут полиэстеровой лента и обработени с UV-радиация за защита от слънчевите лъчи.На всеки ъгъл има лента за закрепване към погрузчику.Този бункер с капацитет 3300 кг и размери 55 x 36 x 36 см (В x Ш x д) (* H - височина, а разстоянието по вертикала от най-ниската до най-високата точка; W - ширина, а разстоянието по хоризонтала от ляво на дясно; D - дълбочина, хоризонталното разстояние отпред назад.) Компанията Vestil произвежда товаро-разгрузочное съоръжения, включително ски лифтове и колички, стреловые и козловые кранове, товаро-разгрузочное обзавеждане и решения за съхранение.Компанията, основана през 1968 г., е със седалище в Ангола, в.

Подробности

Подобни продукти в категория