• Новинка
Матрак цилиндър на TEMENUGA King отопляеми - Електрическа матрак цилиндър с въздушен слой, матрак цилиндър King Size с двойно управление, 5 Настройки за нагряване и автоматич?

Матрак цилиндър на TEMENUGA King отопляеми - Електрическа матрак цилиндър с въздушен слой, матрак цилиндър King Size с двойно управление,

BGN 2.33
Налично
Налично

【Comfortable & Cozy 】 се Насладете на максимален комфорт и топлина с наматрасником на TEMENUGA с подгряване, изготовленным от плат airlayer, която осигурява мека и еластична повърхност за сънУникална технология за вентилация осигурява дишане за по-спокоен сън. 【Уютни вечери за двама】 кажете сбогом на студените нощи с наматрасником с подгряване на TEMENUGA king size.Благодарение на двойното управление на двамата партньори могат да персонализират температурата по свой вкус с помощта на 5 нива отопление (90 ° с - 112 °С). Бързо разогревайтесь само за 20 минути за спокоен сън през цялата нощ. 【Гъвкав настаняване】Дълбоки джобове с дължина до 18 см осигуряват добра кацане на вашия матрак, а облегающая пола със солидна гумена лента осигурява неговото надеждно задържане на място.Благодарение на веригата на захранването на дължина 10 метра контролер можете да поставите навсякъде в леглото, за допълнително удобство. 【Безопасно】 Спиш спокойно, знаейки, че си електрически матрак цилиндър е сертифициран ETL, снабден с защита от прегряване и 10-часов автоматично изключване за повече безопасност и енергийна ефективност.Няма нужда да се притеснявате, че ще забравите да изключите захранването. 【Машинно пране】 Поддържане на качеството на наматрасника с топъл с лекота, просто изключете контролера и клиента му в щадящем режим в студена вода.Подсушете в щадящем хладно режим или след това да изсъхне.За постигане на най-добри резултати след измиване придайте му първоначалния размер. 【Comfortable & Cozy 】 се Насладете на максимален комфорт и топлина с наматрасником на TEMENUGA с подгряване, изготовленным от плат airlayer, която осигурява мека и еластична повърхност за сън.Уникална технология за вентилация осигурява дишане за по-спокоен сън. 【Уютни вечери за двама】 кажете сбогом на студените нощи с наматрасником с подгряване на TEMENUGA king size.Благодарение на двойното управление на двамата партньори могат да персонализират температурата по свой вкус с помощта на 5 нива отопление (90 ° с - 112 °С).

Подробности

Подобни продукти в категория