• Новинка
Дъска за паддла, Надуваема Дъска за Паддла 10'6x 32x 6 Сверхлегкая Дъска за Паддла с Аксесоари SUP, Раница, Каишка, Ремкомплектом, Ръчна помпа и Водоустойчив Калъф за теле?

Дъска за паддла, Надуваема Дъска за Паддла 10'6x 32x 6 Сверхлегкая Дъска за Паддла с Аксесоари SUP, Раница, Каишка, Ремкомплектом, Ръчна

BGN 106.66
Налично
Налично

1x надуваема дъска за гребане 1x регулируеми ножове. 1x подвижни перки. 1x ръчна помпа с двойно действие. 1x водоустойчив калъф за телефон.Широката дизайнерска дъска за гребане : Сверхширокая надуваема дъска за гребане от 10 '6 "x 32" x 6", тежи само 17,6 паунда, максимална товароносимост - до 330 килограма, осигурява чудесен баланс и стабилност. дъска за гребане са идеални за практикуване на йога, сърф, риболов, туризъм, гмуркане с шнорхел или прогулочным гребане.По-забавно за начинаещи и експерти.Материал на военно-клас- Надуваема поставки за гребла, изработени от свръхлеки 2-слойной тъкани от PVC военен клас, изпълнена по технология на отопление запечатване PVC, създава механично съединение, което е по-стегната, издържа по-дълго.Надуваема устойчиви дъска за гребане могат да използват в различни водоеми, включително море, езеро, река или малки, вълнообразни океана.Лесен за носене и за съхранение - На плочи са предвидени удобни дръжки за лесно повдигане остриета.Ultralight дизайн, му е лесно да бъде завлечена във водата и изтегли от нея.Може бързо надуваться или сдуваться за по-лесно съхранение и транспортиране.Можете да го вземете със себе си навсякъде с раница за носене. Бързото покачване и сдувание - 10,6-подножието дъска за гребане идва с помпа с двойно действие, с помощта на които надуваема дъска за гребане се надува и изпуска по-малко от 10 минути.Спестете си време и енергия, за да е по-забавно да прекарват времето си на плажа.Пълен набор от аксесоари- 1x надуваема дъска за гребане, 1x регулируеми ножове, 1x подвижни плавници, 1x ръчна помпа, 1x раница, 1x водоустойчив калъф за телефон, 1x каишка, 1x ремкомплект, и ние със сигурност ви обещаваме годишната безусловна гаранция за дъска за гребане и аксесоари!.Широката дизайнерска дъска за гребане : Сверхширокая надуваема дъска за гребане от 10 '6 "x 32" x 6", тежи само 17,6 паунда, максимална товароносимост - до 330 килограма, осигурява чудесен баланс и стабилност. дъска за гребане са идеални за практикуване на йога, сърф, риболов, туризъм, гмуркане с шнорхел или прогулочным гребане.По-забавно за начинаещи и експерти.Материал на военно-клас- Надуваема поставки за гребла, изработени от свръхлеки 2-слойной тъкани от PVC военен клас, изпълнена по технология на отопление запечатване PVC, създава механично съединение, което е по-стегната, издържа по-дълго.

Подробности

Подобни продукти в категория