• Новинка
Кутия за сапун Beavorty Кутия за Сапуни Кутия за Сапун, препарат за съдове За Източване на Сапун, Държач за сапун за Пътуване, Поставка за сапун за дома 2 бр. (Синьо) препа?

Кутия за сапун Beavorty Кутия за Сапуни Кутия за Сапун, препарат за съдове За Източване на Сапун, Държач за сапун за Пътуване, Поставка

BGN 5.98
Налично
Налично

- Проектирани малките детайли са много практични за поддържане на чистотата на вашия сапун и лекота на използване - Изработен от небьющегося висококачествен материал, водата бързо се стича с рафтове за съхранение. - Недейте сапун на рафта за съхранение, за да се чувствате комфортно и щастливо, които се съдържат в стаята си в ред. - Нашата стилна и шик препарат за съдове ще се превърне в чудесен избор за вашето семейство или приятели, за да докаже своята наблюдателни способности. - Това е добро средство за поддържане на сухота сапун, чистота на косата и съхранение на по-голямо количество предмети, практично и трайно, с висока носеща способност. - Проектирани малките детайли са много практични за поддържане на чистотата на вашия сапун и лекота на използване. - Изработен от небьющегося висококачествен материал, водата бързо се стича с рафтове за съхранение. - Недейте сапун на рафта за съхранение, за да се чувствате комфортно и щастливо, които се съдържат в стаята си в ред. - Нашата стилна и шик препарат за съдове ще се превърне в чудесен избор за вашето семейство или приятели, за да докаже своята наблюдателни способности. - Това е добро средство за поддържане на сухота сапун, чистота на косата и съхранение на по-голямо количество предмети, практично и трайно, с висока носеща способност.Описание на Нашия продукт представлява сапун ястие, което е едновременно декоративни и функционални.Можете да използвате този универсален държач за сапун за съхранение и сушене на сапун в банята или на тоалетката масичката.Сливная препарат за съдове изработена от добър материал и трайна.Креативен и изискан външен вид удобен за своя употреба.Нямаш причина да се пренебрегва такъв добър продукт.Характеристики - Цвят : синьо небе-Материал : полиетилен, PP - Размер : 11.00 см - Проектирани малките детайли са много практични за поддържане на чистотата на сапун и лесни за употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория