• Новинка
Звукова настройка на Алуминиев пръстен диаметър на главината на 67,1 mm с вътрешен диаметър 73,1 мм за много Mitsubishi Mazda и Kia на Hyundai, Подходящи за главините на колата диаме?

Звукова настройка на Алуминиев пръстен диаметър на главината на 67,1 mm с вътрешен диаметър 73,1 мм за много Mitsubishi Mazda

BGN 2.33
Налично
Налично

Алуминиеви пръстени с вътрешен диаметър от 67,1 мм до 73,1 мм за много Mitsubishi Mazda и Kia на Hyundai Размер на главините на колата : 67,1 мм. Диаметър на отвора на колелото : 73,1 мм. Изработен от висококачествен алуминий, така че те не се огъват и осигуряват стегнато.Премахване на вибрациите, причинени от неправилно центрированием колело на главината на вашия автомобил.Лесна инсталация.Центрирующие пръстени на главината - това е перфектен начин за завършване на инсталацията на новия си колела.Тези пръстени главината осигуряват идеално гладко возене без вибрации.Само подходящ за всички автомобили с ступицей 67,1 мм, които трябва да се адаптират колело с централен отвор 73,1 мм. Размери на пръстените главината се определят с помощта на две различни числа, които се измерват в милиметри.Първото число, като 73,1, представлява диаметър на централния отвор волана и представлява външен диаметър на пръстена на главината.Второто число, например 67.1, е диаметър на главината на вашия автомобил и вътрешен диаметър на пръстена на главината.

Подробности

Подобни продукти в категория