• Новинка
за Samsung Galaxy A20S Смяна на екрана за Samsung A20S LCD дисплей за Samsung A20s Подмяна на Дигитайзер Сензорен дисплей В събирането на Сервизна част (не за Samsung A20/A20e)

за Samsung Galaxy A20S Смяна на екрана за Samsung A20S LCD дисплей за Samsung A20s Подмяна на Дигитайзер Сензорен дисплей В събирането

BGN 2.67
Налично
Налично

【Параметри】 За Samsung Galaxy A20 S (не за A20/A20e) Подмяна на LCD екрана, 6,5 инча, 720x1560 пиксела, моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването 【Гаранция за качество】Всичко за подмяна на LCD дисплея A20 S подложени на строга проверка на качеството преди изпращане, 100% здрав.Уверете се, че на сменяема цветна украса екрана на Galaxy A20 S без драскотини, мъртвите зони, точка на пиксела или линии на екрана.Висока наситеност на цветовете, висока резолюция, широка гама от цветове и гладко усещане на ръцете. 【Прилагането на】 се Използва за подмяна на повреден LCD дисплей със сензорен екран в събирането на Samsung Galaxy A20 S. Примери могат да служат за неправилна реакция на дисплея, проблеми с дисплея, изкривяване пиксела, напукани LCD екран, неправилни цветове, стар или замразени LCD дисплей. 【Инсталиране и поддръжка на】 Моля, пробвайте LCD екран на Galaxy A20 S, преди да инсталирате, за да се гарантира нормалното използване заместител на екрана A20 S. непрофесионално инсталация не се препоръчва.Ако имате нужда от помощ и видео с инструкции за инсталиране, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, или търсене на видео с инсталиране в You Tube. 【С инструменти за ремонт на】 от висококачествени инструменти за ремонт, двустранно залепваща лента и защитно фолио за екрана. (Вие също може да се наложи и други инструменти за ремонт на устройството. Нашия екран представлява висококачествени комплекти за подмяна на дигитайзер сензорен екран за Samsung Galaxy A20s Описание на продукта : -Подходящ за : Samsung Galaxy A20s Комплекти за подмяна на дигитайзер с докосване на екрана на LCD дисплея-Номер на модел : SM-A207 F, SM-A207 M, SM-A2070 -Размер : 6,5 инча Резолюция : 720x1560 пиксела на Помещение включва : 1x Комплект за подмяна на компоненти дигитайзер с докосване на екрана на LCD екрана 1x ненасочена закалена филм от падане 1x стикер за премахване на прах 1x безплатен лента 1x набор от специални инструменти за отстраняване (3 отвертки, 1x пластмасов земснаряд, 2x сини парчета мивки, 1x щифт за карти, 1x търтей) предпазни Мерки при инсталиране : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория