• Новинка
Дамски Гамаши-капри Голям размер GROTEEN, 3 опаковки, Еластични Спортни панталони за йога с висока талия и контрол на корема (XL-4XL)

Дамски Гамаши-капри Голям размер GROTEEN, 3 опаковки, Еластични Спортни панталони за йога с висока талия и контрол на корема (XL-4XL)

BGN 3.00
Налично
Налично

92% Полиестер, 8% ликра ?3 опаковки на ценни базови леггинсов големия размер на 3 опаковки може да се използва за дневна смяна в продължение на една седмица.Непромокаемая интерлинк-материята е разработена, за да издържат на ежедневието носку и машинную пране в продължение на много години.Нашите женски гамаши ще станат най-достъпна стока, която сте пазарувал!. ? Висока талия и контрол на корема - Нашите гамаши за жени са предназначени за висока талия, с компрессионным колан с ширина 4.Неговата талия е много висока и не слайдове с кръста при тичане или приседании .Тези чорапогащи осигуряват точно правилната компрессию за контрол на бедрата и корема. ?Супер меки и еластични - Нашите дамски панталони капри са изработени от мека като масло, тъкан, която е непрозрачна, лесно, отвежда влагата и те се използват безшевни на производствения процес, за да чорапогащник с дължина до капри ультрамягкими и по-добре сминаются при опъване.Това ви кара да се чувствате, че към вас почти нищо не носят. ? Лесна за набиране и гъвкавост - наши гамаши дължина 3/4 са идеални за всеки сезон, независимо дали е лека атлетика на открито или ежедневни спортове.И вие можете да съчетавате с гамаши топами-туниками, спортни дрехи, корректирующим бельо или ежедневни дрехи, създавайки свой уникален модерен образ. ? Гаранция за качество - Тези женски гамаши-капри големи размери се продават с 30-дневна гаранция за 100% пълно възстановяване без РИСК.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, свържете се с нас, без колебание.Въведете вашия любим цвят в количката, като кликнете върху бутона "Добави в кошницата", и купи го сега.

Подробности

Подобни продукти в категория