• Новинка
Комплект за бродиране GOONAVI за начинаещи-3 kit, Комплект за бродиране Включва плат за бродиране с 30 различни бода, Инструкции за ръка модел, Пяльцы за бродерия, Конци и ?

Комплект за бродиране GOONAVI за начинаещи-3 kit, Комплект за бродиране Включва плат за бродиране с 30 различни бода, Инструкции

BGN 2.00
Налично
Налично

【Комплект за бродерия за начинаещи】 Този комплект за начинаещи вышивальщиков включва 1 бамбук пяльцы, 3 плат за бродиране с модели, конци за бродерия 8 цвята, 9 игли за бродерия на кръстат бод с различна дължина, 1 ножица, 1 нитевдеватель, 1 устройство за отстраняване на шевове, 1 ръководство за експлоатация 【Лекота на работа】 Всички тези схеми за бродерии основава на прост бродерия бод за начинаещи.Плат за бродиране може лесно да вмъкнете в пяльцы за бродерия и затегнете.Пяльцы за бродиране при необходимост може да се регулира с помощта на винтове за дърво, за да тъканта остава здрава. 【Е подходящ за начинаещи】 Комплект за бродиране включва илюстрации бродерия, в него е представена от 30 различни техники за бродиране, които ще ви помогнат да се прояви творчески подход за създаване на нова картина, ще ви научат да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за рамкиране на бродерия. 【Насладете се на практика】 В този комплект за бродиране има всичко, което ви трябва, за да бродира собствен възхитителен дизайн.След приключване на бродерия фигура бродерия може да се добави в кръгли бамбуковую пяльцу за бродиране, виси в хола или спалнята като украса, подаръци на приятели или в комплект с детето. 【Гаранция на клиента】Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас, ние подкрепяме нашите продукти и услуги и винаги се стараем да ви предоставим възможно най-доброто удовлетворение. 【Комплект за бродерия за начинаещи】 Този комплект за начинаещи вышивальщиков включва 1 бамбук пяльцы, 3 плат за бродиране с модели, конци за бродерия 8 цвята, 9 игли за бродерия на кръстат бод с различна дължина, 1 ножица, 1 нитевдеватель, 1 устройство за отстраняване на шевове, 1 ръководство за експлоатация. 【Лекота на работа】 Всички тези схеми за бродерии основава на прост бродерия бод за начинаещи.Плат за бродиране може лесно да вмъкнете в пяльцы за бродерия и затегнете.Пяльцы за бродиране при необходимост може да се регулира с помощта на винтове за дърво, за да тъканта остава здрава. 【Е подходящ за начинаещи】 Комплект за бродиране включва илюстрации бродерия, в него е представена от 30 различни техники за бродиране, които ще ви помогнат да се прояви творчески подход за създаване на нова картина, ще ви научат да се справят с конци за бродерия, набивным модел и начин за рамкиране на бродерия.

Подробности

Подобни продукти в категория