• Новинка
Дрешник, Съблекалня Мобилни Съблекалня В Магазин за дрехи Квадратна Временна Пробната Удебелена Тръба от Въглеродна стомана, максимална Товароносимост 120 кг Комп?

Дрешник, Съблекалня Мобилни Съблекалня В Магазин за дрехи Квадратна Временна Пробната Удебелена Тръба от Въглеродна стомана,

BGN 10.80
Налично
Налично

[скорост на оцветяване 99%] Утолщите оцветяване здравина на тъканите, затените пространство за уединение дебела кърпа, така че никой да не поглеждам [Технология] Шиене двойно бод, изящна изработка, изключителна изработка, квалифицирани техници, общият вид на естествен и красив, лесен и модерен. [Скрипт] използването се Използва в помещения за директни предавания, снимки на открито, магазини за дрехи, молове, офиси, улични палатки, душ, за самотата, за създаване на частни климатици и сухи тоалетни. [Лъскав кука] Гъвкав и елегантен кука, изберете модерен стоманена кука, задайте гуманизированный търкаляне на топчета, гъвкав и елегантен кука, намаляване на триенето. [Прът за закачалки] Вграден лост за закачалки, добре обмислен дизайн, вграден разпределителен прът за закачалки в примерочной, удобен за клиентите, да се обличаш дрехи и затвори, по-практичен. [скорост на оцветяване 99%] Утолщите оцветяване здравина на тъканите, затените пространство за уединение дебела кърпа, така че никой да не поглеждам. [Технология] Шиене двойно бод, изящна изработка, изключителна изработка, квалифицирани техници, общият вид на естествен и красив, лесен и модерен. [Скрипт] използването се Използва в помещения за директни предавания, снимки на открито, магазини за дрехи, молове, офиси, улични палатки, душ, за самотата, за създаване на частни климатици и сухи тоалетни. [Лъскав кука] Гъвкав и елегантен кука, изберете модерен стоманена кука, задайте гуманизированный търкаляне на топчета, гъвкав и елегантен кука, намаляване на триенето. [Прът за закачалки] Вграден лост за закачалки, добре обмислен дизайн, вграден разпределителен прът за закачалки в примерочной, удобен за клиентите, да се обличаш дрехи и затвори, по-практичен. ????????????99% скорост на затенениятолщенный рамка от въглеродна стомана, тръби Тегло на натоварване : 120 кгпроСтая почистване кърпа за оцветяване Плътен плат за оцветяване Лесна за сборкетолщенная плат за оцветяване, износостойкая, дишаща и лесна за почистване, Използвани в студия, фотосъемках на открито, магазини за дрехи, молове, офиси, улични палатки, душ кабини за личния живот, създаването на индивидуален климатик, сухи туалетахназвание на продукта : Подвижна квадратен фитингвес : 10 кгРазмер : 80*80*200 см, 100*80*200 см, 100 * 100 * 200 смфункция : създаване на пространство за уединение, душ, гардеробна, диаметър фитинговой на тръбата : 25 мм Плат : удебелена затеняющая плат с коефициент оцветяване 99% Употреба : лесно се инсталира и е запознат Подходящ за : хол на открито, занимания с танци, личното пространство, преобличане, душ, всички видове активен отдих, които също могат да се използват за слънчеви бани, включително и на модно ревю, фотосесия, къмпинг, заден двор, парти на басейна, шатра за преобличане Забележка : Ръчно измерване, отклонение от 1-2 см е нормално.

Подробности

Подобни продукти в категория