• Новинка
Стенен Държач за тоалетна хартия в фермерска къща, Матиран Черен стойка за Ролка Тоалетна хартия с основа от бяло дърво, Самоклеящийся Държач за Кърпички в провинц?

Стенен Държач за тоалетна хартия в фермерска къща, Матиран Черен стойка за Ролка Тоалетна хартия с основа от бяло дърво, Самоклеящийся

BGN 5.60
Налично
Налично

【Модерен интериор на баня в фермерска къща】търсите мебели за баня в селски стил, за да украсят своята баня?Нашият черен стойка за ролка тоалетна хартия с бяла дървена дъска, выветренной време, може добре да декорирате банята и ви придават непринуден ретро-стил 【Два начина за инсталиране на】 са Предвидени отвори за пробиване или самозалепващи се два начина на монтаж и всички необходими аксесоари за инсталиране на притежателя на тоалетна хартия.Лесно се инсталира за броени минути. (Препоръчително е да използвате по-траен метод за инсталиране с помощта на пробиване. 【Две посоки инсталация】 Притежателя на ролка тоалетна хартия може да бъде монтирана отдясно или нагоре, което дава възможност за гъвкаво да се адаптират към планиране на баня и се гарантира максимално удобство. (Разстоянието между двете дупки за монтиране на стена : дясно - 2,99 инча, нагоре - 1,97 инча. 【Висококачествени материали】 Нашия диспенсер за ролки салфетки за баня е изработен от неръждаема стомана 304, матово-черен цвят, без остри ръбове.И с внимателно подбрана в основата от дърво премиум-клас, здрав и издръжлив. 【Размера на продукта】 Матиран черен държач за тоалетна хартия за баня е с размер на 4,9 инча, а дървената дъска е с размер на 3,9 инча L, 2,9 инча W и дебелина 0,6 инча.Подходящ за повечето ролки тоалетна хартия. (Моля, проверете размера на продукта преди покупката). 【Следпродажбено обслужване】 Дървени блокове ръчно изработени, всяка партида дървени причина ще се леко да варира по цвят и текстура.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще се разберем с тях и веднага ще дадем задоволителен отговор.Съвременен стил фермерска-красиво, украсете кухнята в банята и доведете в нея селска ретро стил;.Два начина за инсталиране - Предвидено е пробиване дупки или самозалепващи два начина за инсталиране.Лесно се инсталира за броени минути;.

Подробности

Подобни продукти в категория