• Новинка
Поставка за изложбата на стоки Didiseaon Rabbit Тава за плодове Тава за Закуски Тава за Смола Органайзер За Бижута Тава За Златни Пръстени Титуляр За Колиета И Пръстени Ст?

Поставка за изложбата на стоки Didiseaon Rabbit Тава за плодове Тава за Закуски Тава за Смола Органайзер За Бижута Тава За Златни Пръстени

BGN 1.33
Налично
Налично

смолаНАСТОЛНИ ТАВИ - Благодарение на формата на зайче тези стелажи за търговски изложения на продукти са уникални.МЕТАЛЕН ПОДНОС - Висококачествено златно поставка и може да озарява вашия скрин.СУПЕНИ ПОДНОСИ ЗА ХРАНА, е Тънка работа, ясни линии, гладки и приглаженные, най-добрата грижа за вашите бижута.ТАВА ЗА ЗАКУСКИ - тя също може да служи за украшение на работния плот, че е декоративен и красиви.МИНИАТЮРНИ ФИГУРКИ на ЖИВОТНИ - много уникални и функционални, които могат да станат украшение на шкафа.НАСТОЛНИ ТАВИ - Благодарение на формата на зайче тези стелажи за търговски изложения на продукти са уникални.МЕТАЛЕН ПОДНОС - Висококачествено златно поставка и може да озарява вашия скрин.СУПЕНИ ПОДНОСИ ЗА ХРАНА, е Тънка работа, ясни линии, гладки и приглаженные, най-добрата грижа за вашите бижута.ТАВА ЗА ЗАКУСКИ - тя също може да служи за украшение на работния плот, че е декоративен и красиви.МИНИАТЮРНИ ФИГУРКИ на ЖИВОТНИ - много уникални и функционални, които могат да станат украшение на шкафа.Кръст Бод Пакет включва 1 х поставка за бижута Характеристики -Материал : Поставка за бижута от смола.14 инча ястие за дрънкулки. - Цвят : Златен титуляр за колиета с животни. - Много уникален и функционален, който може да се превърне в украса на шкафа за съхранение на бижута. - Форма заек прави поставка за бижута са много креативни и красиви кутия за съхранение на бижута.Поставка за бижута - това също може да бъде украса на работния плот, което представлява декоративна и една красива поставка за бижута. - Изработен от смола материал, който е безопасен и траен, за да и покаже своите пръстени като настолни бижута. - Можете да го поставите на всяко място, например в банята или в спалнята, или да се излагат в магазина за съхранение на настолен тава rings.Информация за товарахдисплейная часова Това може да бъде поставка за демонстрация на бижута или като украса за дома, подходящ за дома, бижута магазини, козметични магазини и други необходими места.

Подробности

Подобни продукти в категория