• Новинка
74 бр. Сувенири за партита принцеса, Набор от аксесоари за партита принцеса Включва 12 Гривни, 12 игли с бутони, 50 Стикери, Подаръци за партита принцеси за момичета, Укр?

74 бр. Сувенири за партита принцеса, Набор от аксесоари за партита принцеса Включва 12 Гривни, 12 игли с бутони, 50 Стикери, Подаръци за

BGN 2.33
Налично
Налично

【Подаръчен комплект принцеса включва】 Във вашата опаковка 12шт силиконови гривни, 12шт възглавница за копчета и 50шт не-повтарящи стикери 【Добро качество】 На всяка нашата булавке-пуговице прилага различен красива фигура принцеса, ярък и колоритен, вътре ще бъде любимата си принцеса, гривна мек и еластичен, няма да предизвика увреждане на кожата. 【Ценна опаковка】 Подаръчен комплект princess party съдържа 3 за подарък, за партита от различни дестинации, всяка от които обичаме децата си, повече не е нужно да прекарват много време в търсене на подарък аксесоари. 【Различни дестинации】 Този продукт може да се използва като подарък за децата по време на партита в стила на принцеси, или като награда за децата в училищните дейности. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще решим проблема възможно най-скоро след получаване на електронното писмо.Пратката включва : 12 бр. силиконови гривни, 12 бр. възглавница за бутоните, 50 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория